Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΝΩ. ΚΑΤΩ

ΑΝΩ ΚΑΤΩ

+
-
VERNE JULES
Κωδ. Πολιτείας: 0550-0186
Τιμή Έκδοσης
€10.90
Τιμή Πολιτείας
€8.18
(-25%)
Κερδίζετε €2.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το "Άνω-Κάτω", που γράφτηκε το 1889, είναι η φυσική συνέχεια των δυο "διαστημικών" μυθιστορημάτων του Ιουλίου Βερν: "Από τη Γη στη Σελήνη" και "Γύρω από τη Σελήνη". Ξαναβρίσκονται σ' αυτό πολλοί από τους ανάπηρους και αμετανόητους εφευρέτες, κατασκευαστές και δοκιμαστές κανονιών, που είχαν δράσει στον εμφύλιο πόλεμο της Αμερικής του 19ου αιώνα. Τούτη τη φορά, όμως, τα αναπηρικά μέλη του "Τηλεβολικού Συλλόγου" της Μπάλτιμορ δε χρησιμοποιούν την πολεμική εμπειρία τους νια ν' αλληλοσκοτώνονται ή απλώς για να σκοτώνουν... την ώρα τους! Αλλά την διαθέτουν για εξυπηρέτηση ανωτέρων επιχειρηματικών επιδιώξεων.
Το "Άνω-Κάτω" ξεχωρίζει ανάμεσα στα επιστημονικά μυθιστορήματα του Βερν, σαν το πιο σοφό... Και γιατί, κατά σύμπτωση, το θέμα του το κάνει εξαιρετικά επίκαιρο η υπερτίμηση κι ο περιορισμός των καυσίμων (1975).
Το περιπετειώδες στοιχείο ανακατεμένο με το κωμικό (σαύρα, χιούμορ, κέφι), είναι πλούσιο στο "Άνω-Κάτω", που μπορεί να χαρακτηρισθεί σαν ένα διασκεδαστικό επιστημονικό σήριαλ.
Ο αναγνώστης, απολαμβάνοντάς το, θα διερωτάται αν η τωρινή επιστήμη θα μελετήσει τα σοφά δεδομένα του συγγραφέα για να δώσει την επιθυμητή λύση σ' ένα από τα πιο καυτά προβλήματα του μέλλοντος, έστω κι αν παραστεί ανάγκη να ανατραπούν οι κλιματολογικές συνθήκες, και μαζί μ' αυτές να επηρεαστεί ο χαρακτήρας των ανθρώπων, σε όλες τις περιοχές της Γης.
Πάντως, ο Ιούλιος Βερν έκανε το καθήκον του στο δικό του τομέα. Και στο "Άνω-Κάτω" όπως και σ' όλα τα έργα του, αποδεικνύει πως η δημιουργική φαντασία του ξέρει ν' αξιοποιεί και τις πιο ασύλληπτες εμπνεύσεις, και να δροσίζει με μια ποιητική πνοή ακόμα και τον πιο άγουστο κυκεώνα της επιστήμης των Μαθηματικών. (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSANS DESSUS DESSOUS
ISBN139789602032992
ΕκδότηςΑΣΤΗΡ
ΣειράΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΝ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1994
Αριθμός σελίδων226
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςMENESTREL PAUL
Προτεινόμενες ηλικίες9-12 ετών
ΜετάφρασηΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕικονογράφησηROUX GEORGE
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΒΕΡΝ ΙΟΥΛΙΟΣ
Κωδικός Πολιτείας0550-0186
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΧΡΩΜΑ
HUNTINGTON LUCY
€6.00 €2.70
(-55%)
Κερδίζετε €3.30
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
NABOKOV VLADIMIR
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS