Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΑΡΤΙΝ ΗΝΤΕΝ ( ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ )

ΜΑΡΤΙΝ ΗΝΤΕΝ

+
-
LONDON JACK
Κωδ. Πολιτείας: 1780-0005
Τιμή Έκδοσης
€19.08
Τιμή Πολιτείας
€13.36
(-30%)
Κερδίζετε €5.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Μάρτιν Ήντεν, ένας αγράμματος νεαρός από το Σαν Φραντσίσκο, θέτει ως στόχο του την πνευματική και κοινωνική του άνοδο. Μαθαίνει πώς να γκρεμίζει τα εμπόδια που υψώνονται μπροστά του υπόδειγμα αγωνιστικότητας, θέλησης για επιτυχία και επιμονής, αντέχει ακόμα και την έλλειψη πίστης που είναι η αγαπημένη του εκφράζει για το ταλέντο και τις δυνατότητές του. κερδίζει το στοίχημα και κατακτά το στόχο του. Όμως, στο αποκορύφωμα της συγγραφικής του δόξας γκρεμίζεται. Γιατί; ... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMARTIN EDEN
ISBN139789602080979
ΕκδότηςΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.Ι.
ΣειράΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 41
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1999
Αριθμός σελίδων508
Διαστάσεις17x12
ΜετάφρασηΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΟΡΓΩ)
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΟΝΤΟΝ ΤΖΑΚ
Κωδικός Πολιτείας1780-0005
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ellinida, iwanna

Κριτικές για το προϊόν

[04/07/2022] ΝίκοςΣκουλής .   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πιστεύει στην δύναμη του λόγου κ των γραμμάτων, παρόλο που Ζούσε σε συμμορίες αμόρφωτων ανθρώπων και αληταραδων. Διαβάζει για να βελτιώσει το πνεύμα του και να συγγράψει, ενώ ταυτόχρονα οι πνευματικοί άνθρωποι γύρω του κ οι σπουδαγμενοι αποδεικνυονται φαντασμένοι, εκτός πραγματικότητας και εν τέλη κομμάτια του "όχλου", της μάζας... Είναι ο πραγματικός επαναστάτης. Επικρίνει τους ψευδοεπαναστατες που προσκολλούνται στο κόμμα για να τους βοηθήσει. Παραμένει ρεαλιστής και δε βασίζει τις θεωρίες του σε έναν ιδεατό δημιούργημα,σε αντίθεση με τους "πανεπιστημιακούς" που κάποτε σεβόταν. Θα θριαμβεύσει και θα προδοθει από τους αγαπημένους του, διότι είχε προσδοκίες γι αυτούς κακ περίμενε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Ο Μάρτιν Ιντεν είμαι εγώ, είσαι εσύ, είμαστε όλοι εμείς που επιλέξαμε να γίνουμε ανεξάρτητοι οικονομικά, νοητικά, πνευματικά και απορριψαμε τις κακοηθειες της κοινωνίας, τη παραλογια της, τη ψευδή σοφία των "αρχηγων" της και τη τοξική ευαισθησία που στερεί το άτομο τη λογική και τον αγριεύει.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ;
AGAMBEN GIORGIO
€11.66 €5.83
(-50%)
Κερδίζετε €5.83
ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
BELIVEAU RICHARD
€13.90 €6.26
(-55%)
Κερδίζετε €7.64

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS