Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΞΥΡΑΦΙ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΞΥΡΑΦΙ

+
-
PUTIK JAROSLAV
Κωδ. Πολιτείας: 1780-0236
Τιμή Έκδοσης
€18.02
Τιμή Πολιτείας
€12.61
(-30%)
Κερδίζετε €5.41


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στο μυθιστόρημα του Πουτίκ «Ο Άνθρωπος με το ξυράφι» διαφαίνονται καθαρά κάποιες φοκνερικές απηχήσεις. Έχοντας ως κέντρο δράσης μια μικρή κωμόπολη της Τσεχοσλοβακίας και εξιστορώντας τη ζωή του κουρέα της, ο συγγραφέας πετυχαίνει να δημιουργήσει μια τραγική κωμωδία όλο ποιητικότητα, ζωντάνια και πλούσιο συναισθηματισμό. Ο μικρόκοσμος του ανθρώπου με το ξυράφι εμπεριέχει ολόκληρο τον κόσμο μας που απέραντα χαοτικός, λογικός και παράλογος, θλιβερός και άσκοπος, παλινδρομεί αδιάκοπα χωρίς τέλος και χωρίς συνέπεια. Πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο βιβλίο, ένα από τα σπάνια έργα που δεν σχετίζονται με την τρέχουσα πολιτική πραγματικότητα και βασίζεται αποκλειστικά σε μια βαθιά γνώση της ζωής, εκτεινόμενο σε διαστάσεις που ξεπερνούν την όποια ατομική διάσταση. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMUZ S BRITVOU
ISBN139789602085332
ΕκδότηςΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.Ι.
ΣειράΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 125
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1996
Αριθμός σελίδων416
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΡΙΤΣΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΕπιμέλειαΚΥΛΑΦΗ ΑΡΕΤΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΟΥΤΙΚ ΓΙΑΡΟΣΛΑΒ
Κωδικός Πολιτείας1780-0236
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[01/04/2017] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πρωτότυπη αναδιήγηση γεγονότων της ζωής ενός απλού ανθρώπου δοσμένη με τρόπο που να καταδεικνύει ότι κάθε άνθρωπος είναι αντικείμενο μυθιστορηματικής αναφοράς εφόσον ο συγγραφέας μπορεί να την υποστηρίξει με τη γραφή του. Υπάρχουν δυσκολίες στην ανάγνωση,επιβάλλεται η προσοχή των αναγνωστών μα υπάρχει ακριβής και υψηλού επιπέδου εκφορά του λόγου. Ίσως να υποκρύπτεται σε ένα άλλο επίπεδο μια αλληγορία του κόσμου μέσα από την απλότητα της ζωής ενός καθημερινού χαρακτήρα ή μιας ιδιοφυούς φυσιογνωμίας που όμως ο ίδιος ή οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να αναδειχθεί. Ένα 'λάθε βιώσας' πλανάται στην ατμόσφαιρα του βιβλίου πιθανώς για να φωτίσει πλευρές του ανθρώπου που δεν παρατηρούνται εύκολα αφού χάνονται στης καθημερινότητας τις έγνοιες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€29.00 €13.05
(-55%)
Κερδίζετε €15.95
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ
VOLPI JORGE
€25.44 €10.18
(-60%)
Κερδίζετε €15.26

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS