Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΩΙΜΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΩΙΜΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ

AUSTER PAUL
Κωδ. Πολιτείας: 1780-0475




Παρουσίαση

Ένας νεαρός άνδρας που αγωνίζεται να παραμείνει στην επιφάνεια αφηγείται την ιστορία του. Άλλοτε αιχμηρές και άλλοτε κωμικές, οι αναμνήσεις του Πολ Όστερ αποτελούν μια αυτοβιογραφική έκθεση με θέμα το χρήμα - και, κυρίως, το τι σημαίνει η έλλειψή του. Παραπατώντας από τη μια βαρετή δουλειά στην άλλη, από το ένα αποτυχημένο σχέδιο στο άλλο, ο Όστερ εξερευνά την προσωπική του καταπιεστική εμμονή να δημιουργήσει τέχνη και περιγράφει τις ιδιοφυείς, συχνά ακραίες προσπάθειές του να επιβιώσει με το τίποτα. Ο συγγραφέας ταξιδεύει από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Δουβλίνου και του Παρισιού σε ένα σκονισμένο χωριουδάκι του Μεξικού και εξιστορεί αξιομνημόνευτες περιπέτειες και αλησμόνητες συναντήσεις. Επιπλέον, στα εκτεταμένα Προσαρτήματα αυτού του βιβλίου συγκεντρώνει άγνωστα προηγούμενα έργα του (μεταξύ των οποίων και μια ιστορία εγκλήματος, την οποία συνέγραψε με ψευδώνυμο - το πρώτο εκτενές μυθιστόρημα του συγγραφέα) από εκείνα τα χρόνια της διαμόρφωσης, το αποτέλεσμα είναι ένα βιβλίο γεμάτο χάρη και αποκαλύψεις, μια απαράμιλλη αυτοβιογραφία. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Η αυτοβιογραφία του "Hand to mouth" επιφυλάσσει στον αναγνώστη μια έκπληξη κάθε δέκα σελίδες, ένα εξωφρενικό περιστατικό κάθε κεφάλαιο, ένα απρόοπτο κάθε τόσο. (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΧΙΝΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 16/4/2004)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςHAND TO MOUTH - A CHRONICLE OF EARLY FAILURE
ISBN139789602086940
ΕκδότηςΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.Ι.
ΣειράΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2003
Αριθμός σελίδων560
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΥΡΙΑΖΗ ΒΙΚΥ
ΕπιμέλειαΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΟΣΤΕΡ ΠΟΛ
Κωδικός Πολιτείας1780-0475
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

DELACROIX
BRUNO SILVIA
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
SCHMUKLER V. ALAN
€17.00 €7.65
(-55%)
Κερδίζετε €9.35

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS