Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

DRUCKER PETER
Κωδ. Πολιτείας: 2350-0373




Παρουσίαση

Ένα κλασικό βιβλίο που καταφέρνει να προσεγγίσει έναν αξιοσημείωτο αριθμό αναγνωστών χωρίς να θυσιάζει ούτε την επιστημονική ακρίβεια ούτε το βάθος της ανάλυσης. Πρόκειται για μια σημαντική συνεισφορά στη μελέτη της επιχειρηματικής αποτελεσματικότητας και μπορεί να το διαβάσει με ευχαρίστηση όποιος θέλει πληροφορίες για την ανάπτυξη και τη θέση του μάνατζμεντ. Είναι ένα βιβλίο που παραμένει επίκαιρο όσο και την εποχή που γράφτηκε.
Όποιος ήδη ασχολείται σε κάποια θέση μάνατζμεντ, στην παραγωγή, στη διοίκηση προσωπικού ή στη γενική διοίκηση, η μελέτη αυτή τού είναι απολύτως απαραίτητη. «Το μάνατζμεντ στην πράξη» αποτελεί μια ζωτική συνεισφορά για να κατανοήσουμε τους παράγοντες που συνεισφέρουν στην επιχειρηματική αποτελεσματικότητα και στην οικονομική ευμάρεια.

O Peter F. Drucker γεννήθηκε στη Βιέννη, το 1909, και σπούδασε στην Αυστρία και στην Αγγλία. Από το 1929 εργάστηκε ως ανταποκριτής εφημερίδων στο εξωτερικό και ως οικονομολόγος μιας διεθνούς τράπεζας στο Λονδίνο. Από το 1937 ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχικά ως οικονομολόγος ενός ομίλου βρετανικών τραπεζών και ασφαλιστικών εταιρειών και αργότερα ως σύμβουλος μάνατζμεντ πολλών από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας αλλά και κορυφαίων εταιρειών και του εξωτερικού.
Ο Drucker διήνυσε από τότε μια διακεκριμένη σταδιοδρομία ως εκπαιδευτικός: αρχικά ως καθηγητής Πολιτικής και Φιλοσοφίας στο Κολέγιο Μπένινγκτον και, στη συνέχεια, για περισσότερο από 20 χρόνια, ως καθηγητής Μάνατζμεντ στη Μεταπτυχιακή Σχολή Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Από το 1971 αναδείχθηκε καθηγητής στην έδρα Clarke των Κοινωνικών Επιστημών στη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Κλέρμοντ στην Καλιφόρνια.
Εκτός από τα βιβλία του περί μάνατζμεντ ο Peter Drucker είναι διάσημος και για τα προφητικά του βιβλία με πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές αναλύσεις. Τα βιβλία αυτά καλύπτουν 50 χρόνια σύγχρονης ιστορίας, με πρώτο «Το τέλος του Οικονομικού Ανθρώπου» (1939). Ακολούθησαν «Το τέλος του Βιομηχανικού Ανθρώπου», «Τα ορόσημα του αύριο», «Η εποχή της ασυνέχειας», «Τεχνολογία», «Μάνατζμεντ και Κοινωνία», «Άνθρωποι», «Ιδέες», «Πολιτική», «Οι νέες πραγματικότητες» και «Μετακαπιταλιστική Κοινωνία» (1993). (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ
ΜΕΡΟΣ Ι: ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΜΕΡΟΣ ΙΙ: ΔΙΟΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ
ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ: Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ
ΜΕΡΟΣ IV: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΜΕΡΟΣ V: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ
Επιλεγμένη Βιβλιογραφία
Ευρετήριο
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE PRACTICE OF MANAGEMENT
ISBN139789602093405
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2001
Αριθμός σελίδων520
Διαστάσεις24x17
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΡΑΚΕΡ ΠΙΤΕΡ
Κωδικός Πολιτείας2350-0373
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Summerwind, spanian68

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
€9.90 €2.97
(-70%)
Κερδίζετε €6.93
ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€19.80 €8.91
(-55%)
Κερδίζετε €10.89

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS