Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Τ.23 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ (ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ - ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ)

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 1320-0093
Τιμή Έκδοσης
€44.79
Τιμή Πολιτείας
€33.59
(-25%)
Κερδίζετε €11.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η δίτομη "Παγκόσμια Ιστορία" της ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ αποτελεί μια μοναδική προσφορά στην ελληνική βιβλιογραφία, καθώς είναι η πρώτη και μόνη θεματική και αλφαβητική ιστορική εγκυκλοπαίδεια, που έχει εκδοθεί στη χώρα μας. Στόχος της είναι να δοθεί η πληρέστερη και σφαιρικότερη εικόνα του ανθρώπινου παρελθόντος από την προϊστορία ως τις ημέρες μας και παράλληλα, να εκτεθεί διεξοδικά η ιστορική πορεία και της πιο μικρής κρατικής ενότητας, ιδίως μετά τις κοσμογονικές αλλαγές της τελευταίας δεκαετίας. Η δίτομη "Παγκόσμια Ιστορία" μαζί με τη μονότομη "Ελληνική Ιστορία" συναποτελούν την ενότητα "Ιστορία" της Εκπαιδευτικής Εγκυκλοπαίδειας.
Συντάκτες των εξολοκλήρου πρωτοτύπων άρθρων της "Παγκόσμιας Ιστορίας" είναι οι ειδικότεροι για κάθε θέμα επιστήμονες. Τα περισσότερα από τα άρθρα της καλύπτουν τις εθνικές ιστορίες όλων των ανεξάρτητων κρατών και των εξαρτημένων εδαφών της Γης, καθώς και την ιστορική διαδρομή κρατών και λαών του παρελθόντος. Άλλα άρθρα, εξάλλου, περιγράφουν μεγάλα διεθνή γεγονότα που αφορούν την ιστορία πολλών χωρών (Παγκόσμιοι Πόλεμοι, Σταυροφορίες κ.ά) ή αναφέρονται στην ιστορία διεθνών οργανισμών, όπως ο ΟΗΕ, η Κοινωνία των Εθνών, το ΝΑΤΟ κλπ.
Ιδιαίτερη φροντίδα καταβλήθηκε για την όσο δυνατόν πλουσιότερη εικονογράφηση της "Παγκόσμιας Ιστορίας" με καλλιτεχνικές αναπαραστάσεις ιστορικών σκηνών, από μουσεία, πινακοθήκες και ιδιωτικές συλλογές όλου του κόσμου, καθώς και με έγχρωμους ιστορικούς χάρτες, παραστατικά διαγράμματα και πίνακες δυναστειών, ηγεμόνων και αρχηγών κρατών. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1990
Αριθμός σελίδων450
Διαστάσεις30x24
Κωδικός Πολιτείας1320-0093
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΥΟ ΖΩΓΡΑΦΟΙ
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
€18.80 €6.58
(-65%)
Κερδίζετε €12.22
ΚΥΜΑΤΑ ΝΕΚΡΩΝ
RYAN CARRIE
€22.00 €8.80
(-60%)
Κερδίζετε €13.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS