Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Τ.26 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ κ ΚΟΙΝ ΕΠΙΣΤΗ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ (ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 1320-0114
Τιμή Έκδοσης
€44.79
Τιμή Πολιτείας
€33.59
(-25%)
Κερδίζετε €11.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο τόμος "Φιλοσοφία και Κοινωνικές Επιστήμες" της "Εκπαιδευτικής Εγκυκλοπαίδειας" είναι ένα πρωτοποριακά σχεδιασμένο μονότομο έργο και καλύπτει γνωστικά αντικείμενα εννέα επιστημών: της Γλωσσολογίας, του Δικαίου, της Κοινωνιολογίας, της Λαογραφίας, της Οικονομίας, της Παιδαγωγικής, της Πολιτικής Επιστήμης, της Φιλοσοφίας και της Ψυχολογίας. Τα λήμματα του έργου είναι κατανεμημένα με απόλυτη αλφαβητική σειρά (έτσι ώστε να είναι εύκολη και γρήγορη η προσφυγή του αναγνώστη στα επιμέρους άρθρα), ενώ παράλληλα υπήρξε και πρόνοια για τη σύνταξη ενός εκτεταμένου ευρετηρίου, με ειδικούς όρους, κύρια ονόματα κ.λπ. (έτσι ώστε ο τόμος να λειτουργεί και ως αναλυτικό λεξικό). Τα λήμματα του έργου γράφτηκαν από τους ειδικότερους για κάθε θέμα επιστήμονες και χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία, πληρότητα, επιστημονική μεθοδικότητα, γλαφυρότητα έκφρασης και απλή κατανοητή γραφή.
Στον τόμο "Φιλοσοφία και Κοινωνικές Επιστήμες" καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πλουσιότερη εικονογράφησή της, η οποία, εκτός από την αισθητική αξία που προσδίδει στο έργο, συμβάλλει και στην εμπέδωση της εγκυκλοπαιδικής γνώσης. Ύστερα από κοπιώδεις έρευνες σε κρατικές και ιδιωτικές βιβλιοθήκες, πινακοθήκες, μουσεία και συλλογές όλου του κόσμου περισυνελέγησαν προσωπογραφίες, καλλιτεχνικές απεικονίσεις βιβλίων, πρωτοσέλιδα και εξώφυλλα σπάνιων εκδόσεων κ.ά., που αφορούν στην ιστορία της Φιλοσοφίας και των Κοινωνικών Επιστημών. Η εικονογράφηση έχει εμπλουτιστεί και με πολύχρωμα παραστατικά διαγράμματα σχολών, ειδών, όρων κ.ά., που συμπληρώνουν και εμπεδώνουν τις πληροφορίες τις οποίες παρέχουν τα κείμενα των λημμάτων. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602133620
ΕκδότηςΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1999
Αριθμός σελίδων434
Διαστάσεις30x24
Κωδικός Πολιτείας1320-0114
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΥΔΑΤΑ
ΤΣΙΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€8.96 €3.14
(-65%)
Κερδίζετε €5.82
ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS