Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΛΥΡΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ // Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΝΙΣ (ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

Η ΛΥΡΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΝΙΣ (ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
DAVIES ROBERTSON
Κωδ. Πολιτείας: 2410-0031
Τιμή Έκδοσης
€14.44
Τιμή Πολιτείας
€10.11
(-30%)
Κερδίζετε €4.33


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

O Robertson Davies γεννήθηκε το 1913 στο Thamesville του Οντάριο και σπούδασε στον Καναδά και στην Οξφόρδη. Γιος δημοσιογράφου, ανήσυχος από τη φύση του ακολούθησε φαινομενικά διαφορετικές διαδρομές σπουδών και εργασιών -ηθοποιός στο Old Vic της Aγγλίας, φιλολογικός σύμβουλος του Sir Tyrone Guthrie, εκδότης του Peterborough Examiner επί 20 χρόνια, περίοδος κατά την οποία έγραψε πολλά μυθιστορήματα, και τέλος διετέλεσε καθηγητής και ο πρώτος Master του Massey College του Πανεπιστημίου του Τορόντο, μέχρι την ανακήρυξή του σε ομότιμο καθηγητή χάρη στα μυθιστορήματά του και ιδιαίτερα στην Τριλογία των Κόρνις.
Αυτή την Τριλογία σας παρουσιάζει η ΚΡΙΤΙΚΗ. Έργο τρίτομο που καθένα απ' αυτά λειτουργεί τελείως αυτόνομα. Στο τρίτο βιβλίο της Τριλογίας των Κόρνις του Davies, ο μύθος εξελίσσεται ως εξής: Το Ίδρυμα Κόρνις μεγαλουργεί υπό τη διεύθυνση του Άρθουρ Κόρνις όταν αυτός και η σαγηνευτική γυναίκα του Μαρία Θεοτόκη αποφασίζουν να αναλάβουν μια δραστηριότητα αντάξια του Φράνσις Κόρνις, εκείνου που τους άφησε το τεράστιο κληροδότημα.
Στην απίστευτα άσχημη, αλλά εξαιρετικά προικισμένη Xούλντα Σνάκενμπεργκ αναθέτουν να τελειώσει την όπερα O Αρθούρος της Βρετανίας ή O Μεγαλόψυχος Κερατάς, που ο E.T.A. Xόφμαν άφησε ημιτελή. Και ο θεολόγος Σάιμον Nταρκούρ αναλαμβάνει να γράψει το λιμπρέτο. Tότε είναι που αρχίζουν τα μπερδέματα, πρακτικά και συναισθηματικά: το τσιγγάνικο αίμα της Μαρίας ξυπνάει ζητώντας εκδίκηση, ο ιερωμένος Nταρκούρ γίνεται κλέφτης και διάφοροι άλλοι ενδίδουν στον εκβιασμό, την ψευδορκία και σ' άλλες απρεπείς ενασχολήσεις.
H ρήση του Xόφμαν ότι "η λύρα του Ορφέα ανοίγει τις πύλες του κάτω κόσμου" μοιάζει πέρα για πέρα αληθινή - ιδιαίτερα όταν τα καλά κρυμμένα μυστικά του Φράνσις Κόρνις βγαίνουν τελικά στο φως. (Από την ιστοσελίδα του εκδότη)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE LYRE OF ORPHEUS
ISBN139789602181263
ΕκδότηςΚΡΙΤΙΚΗ
ΣειράΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 1996
Αριθμός σελίδων548
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΛΕΞΙΑΔΗ ΑΚΡΙΒΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΕΙΒΙΣ ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ
Κωδικός Πολιτείας2410-0031
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Nickbal

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΑΛΧΗΜΕΙΑ
GILCHRIST CHERRY
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS