Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ // ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤ

Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ

ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

+
-
ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2150-0208
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€10.50
(-30%)
Κερδίζετε €4.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«Οι μάγισσες Άγνοια, Λήθη και Οκνηρία βρήκαν τον τρόπο να κυριαρχήσουν στο βασίλειο του πρίγκιπα Φωτεινού. Υποχρέωσαν τους ανθρώπους να στραφούν στην υπερβολική ανάλυση και στο στολισμό χάνοντας το σκοπό της ζωής τους. Οι εκπαιδευόμενοι στη μυστική Σχολή των Απλών ξέρουν ότι για να αποκατασταθεί η τάξη στο βασίλειο πρέπει να ενεργοποιηθεί και πάλι στις καρδιές των ανθρώπων η Λυδία λίθος, η μαγική πέτρα που θα τους κάνει να ξεχωρίζουν την αλήθεια από το ψέμα. Σύμφωνα με τους σοφούς, ο πρίγκιπας χρειάζεται να εκπαιδευτεί στη Θετική Δράση για να αναλάβει αυτή την επικίνδυνη αποστολή...»
Η Θετική Δράση είναι ένα δοκιμασμένο πρόγραμμα αυτοβοήθειας, ειδικά σχεδιασμένο για το Νεοέλληνα, προσφέροντας ισχυρή, συμπαγή γνώση η οποία από μόνη της είναι ικανή να μας στρέψει στην Αριστοτέλεια μέση οδό και την ισορροπία σε καθετί. Απλοποιεί και τακτοποιεί τη ζωή μας. Αποκτούμε γαλήνη, αισθητήρες στη χαρά, αυτοεκτίμηση και ευγνωμοσύνη για ό,τι έχουμε. Είναι η μεταγνώση, η εμπειρία από τα λάθη της ανθρωπότητας. Είναι η ξεχασμένη γλώσσα των αναγκών και των συναισθημάτων, η γόνιμη γνώση που δημιουργεί τη διάθεση για να μεταβούμε από την παιδική στην ενήλικη στάση, δηλαδή να παρακάμψουμε τη διάλυση και τον πόλεμο και να συντονιστούμε με την ειρήνη, τη συνένωση. Αυτή η επιλογή είναι για το απώτερο καλό μας, καθώς μόνο εάν ενηλικιωθούμε ατομικά και συλλογικά, είναι δυνατόν να βγούμε από κάθε ατομική και κοινωνική κρίση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

1. Ο πρίγκιπας Φωτεινός
2. Ο αποχωρισμός
3. Οι συνοδοιπόροι
4. Η Σχολή της Απλοποίησης
5. Άσπρο Μαύρο
6. Υπεύθυνη, ενήλικη στάση
7. Η Χωματερή
8. Η σιδερένια πολιτεία
9. Η Λυδία λίθος
10. Η σημαντικότερη ιστορία
11. Οι ανοιχτές αποχρώσεις
Λεπτομέρειες
ISBN139789602192948
ΕκδότηςΚΑΛΕΝΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων280
Διαστάσεις21x17
Κωδικός Πολιτείας2150-0208
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

tinagk, bad.aggelos, Δημήτρης 8, ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΠ, ΜΠΕΤΥ ΚΟΥΣΗ

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

tinagk

Κριτικές για το προϊόν

[24/12/2015] E_X.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Είναι ένα από τα ωραιότερα βιβλία που έχω διαβάσει...αξιέπαινο! Ο,τι και να πω μου φαίνεται λίγο. Σου περνάει τα μηνύματα με ένα πολύ ωραίο τρόπο...Με βοήθησε πάρα πολύ να καταλάβω σε ποια πράγματα πρέπει να δίνω σημασία στη ζωή μου και να σκέφτομαι με απλό τρόπο αλλά και να σέβομαι τη διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου... σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
[06/07/2014] tinagk.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Τα λόγια είναι λίγα κ περιττά για να περιγράψουν τη συνοχή αυτού του έργου!Προσβάσιμη σοφία σε όλους ακόμα κ αν είναι το μόνο βιβλίο που θα διαβάσουν..Γιατί απλά σε βοηθά να ενώσεις διάσπαρτες γνώσεις! Εικόνες δοσμένες με λυρικότητα ζωντανεύουν άμεσα μέσα από τη γραφή σε μια Πανέμορφη Σύνθεση...με απίστευτο δέσιμο όλης της γνώσης!παρουσιάζοντας τόσο ουσιαστικά το παρόν μας αλλά δίνοντας κ τόσο γόνιμες λύσεις για ένα μέλλον, καθόλου ουτοπικό ή ανέφικτο..απλά άοκνο κ συλλογικό..
[24/04/2014] Δημήτρης 8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Είναι το πιο δυνατό βιβλίο που έχω διαβάσει και με έχουν ευχαριστήσει όλοι όσοι το πρότεινα! Μακάρι να το διαβαζε όλος ό κόσμος και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι για να μπει τάξη στη σκέψη.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
PRUDHOMME SYLVAIN
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
Τ' ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΡΥ ΛΥΝΤΟΝ
THACKERAY WILLIAM-MAKEPEACE
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS