Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΙΩΝ 2021

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΙΩΝ 2021

-
Κωδ. Πολιτείας: 1985-4009




Παρουσίαση

Η μοναδικότητα των Αγίων, η κεντρική τους θέση στην πορεία της Εκκλησίας και η διαχρονική τους επίδραση στο διάβα των αιώνων, είναι γεγονότα αναμφισβήτητα.
Το ιδιαίτερο μήνυμα των Αγίων ανδρών και γυναικών που προβάλλονται σαν πραγματικά υποδείγματα ζωής, σαν αληθινοί οδηγοί για κάθε εποχή και για κάθε τάξη χριστιανών, αποτελεί καθοδηγητικό αστέρι στον καθημερινό αγώνα των χριστιανών για πνευματική επιβίωση.
Για τους λόγους αυτούς, οφείλουμε κι εμείς, οι άνθρωποι της σύγχρονης εποχής, να επωφεληθούμε γόνιμα και ουσιαστικά από την εμπειρία και τις παρακαταθήκες των Αγίων της Εκκλησίας μας. Κάθε μέρα γιορτάζουμε τη μνήμη τουλάχιστον ενός Αγίου. Κάθε μέρα και το ημερολόγιο αυτό θα σας παρουσιάζει συνοπτικά τη ζωή ενός Αγίου, με τρόπο κυρίως μηνυματικό. Δεν αντικαθιστά, φυσικά, τους μεγάλους συναξαριστές, όπου ο χριστιανός μπορεί να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή του κάθε Αγίου. Αλλά αποφεύγοντας τη στείρα τηλεγραφική αναφορά, προσπαθεί να αναπτύξει τις κυριότερες πτυχές της ζωής του Αγίου, δίνοντας μέσα απ' αυτή πνευματικά μηνύματα για την ενίσχυση του αγώνα κάθε χριστιανού.
Επίσης, οι αναφορές και οι παραπομπές που γίνονται στα διάφορα αγιογραφικά χωρία, με αφορμή τη ζωή του Αγίου, καθώς και τα καθημερινά αγιογραφικά αναγνώσματα, δίνουν την ευκαιρία στον αναγνώστη να ανατρέχει και να εντρυφά ακόμα περισσότερο στα θεόπνευστα λόγια της Αγίας Γραφής.
Σάς ευχόμαστε ολόψυχα, ευλογημένη χρονιά (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Συνοπτικό ημερολόγιο κατά μήνα
Χρονολογικός πίνακας των Πάσχα
Καθημερινό αναλυτικό ημερολόγιο με βιογραφία του Αγίου, αγιογραφική μελέτη και αγιογραφικά αναγνώσματα των Κυριακών και των μεγάλων εορτών
Ημέρες και περίοδοι Νηστείας
Αλφαβητικό ευρετήριο τηλεφώνων
Τηλέφωνα ανάγκης
Τηλέφωνα Ορθόδοξων Χριστιανικών Βιβλιοπωλείων
Λεπτομέρειες
ISBN13Χ29789602201703
ΕκδότηςΙΔΙΩΤΙΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2020
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις13x9
Κωδικός Πολιτείας1985-4009
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ; ΟΧΙ ΠΙΑ!
MELLODY PIA
€16.08 €6.43
(-60%)
Κερδίζετε €9.65
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ
€60.00 €30.00
(-50%)
Κερδίζετε €30.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS