Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΡΝΗ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΡΝΗ

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΛΙΛΗ
Κωδ. Πολιτείας: 0170-0067




Παρουσίαση

Προειδοποίηση: Δεν πουλώ ύφος, στυλ, λογοτεχνία. Δεν γράφω διηγήματα. Καταθέτω γεγονότα και συμπτώματα της εποχής που ζω. Όλα όσα γράφω συνέβησαν. Σε μένα ή σε άλλους. Η ζωή περνά από μέσα μου, με διαποτίζει με την ασκήμια της, με γεμίζει λύσσα με την αδικία της την οργανωμένη, με ταπεινώνει με την ανημποριά μου ν' αντιδράσω, να επαναστατήσω αποτελεσματικά, να υπερασπιστώ τον μαζικό μας εξευτελισμό. Αν ξαναγινόμουν είκοσι χρονών θα ξεκινούσα από τις κορφές των βουνών, αντάρτης, ληστής, ν' ανοίξω τα μάτια εκείνων που δέχονται αδιαμαρτύρητα τη μοίρα τους, όσο και κείνων που εθελοτυφλούν. Όχι, η επανάστασή μου, δε θα στρεφόταν κατά του κατεστημένου και του συστήματός μου, αλλά εναντίον εκείνων που το ανέχονται. Θα σκότωνα, θα τσάκιζα την κακομοιριά, την υποταγή, την ταπεινοφροσύνη. Η γη έτσι κι αλλιώς δε χωρά άλλους ταπεινούς και καταφρονεμένους. Όπως δε χωρά άλλα φερέφωνα... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Μην ακούω ανοησίες για ερωτική αιωνιότητα. Κάθε ομορφιά είναι αιωνιότητα. Ό,τι βλέπω, ό,τι ακούω, ό,τι αγγίζω, χώμα, αέρας, φως, είναι μέρος της αιωνιότητας. Αιωνιότητα δεν είναι ό,τι αντέχει στο χρόνο - γιατί τότε θα’χαν τα πρωτεία οι πολυκατοικίες και οι ουρανοξύστες - αλλά ό,τι σφραγίζει μια στιγμή ανεπανάληπτα. Ο ερωτικός σπασμός είναι μια αιωνιότητα, κι ας μην αποτυπώνεται πουθενά αυτός." (Απόσπασμα από το βιβλίο)
Λεπτομέρειες
ISBN139799602210870
ΕκδότηςΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 1994
Αριθμός σελίδων176
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0170-0067
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

fotinipoliteia, antonis1992, Ron

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

natasaki, Μενέλαος, giovand, melissa22, bioms, mufik, antonis1992, Ron, Zirene, maria pet, glaz1

Κριτικές για το προϊόν

[21/10/2017] raton.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Πολυ δυνατο βιβλιο στις περιγραφες του,υπερβαλλει παθους κ θυμου εναντια στο συστημα,αλλα ειναι εντιμο.Απο λογοτεχνικης αποψης,μετριο,καλο για τη δυναμη της ψυχης της Λιλης Ζωγραφου για τα οσα περασε κ το κουραγιο που ειχε να τα καταγγελει.Καταγγελτικο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ
BATAILLE GEORGES
€32.00 €16.00
(-50%)
Κερδίζετε €16.00
ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ
ΤΣΙΝΟΡΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
€35.03 €15.76
(-55%)
Κερδίζετε €19.27

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS