Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΝΤΙΓΝΩΣΗ // ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΝΤΙΓΝΩΣΗ

ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

+
-
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΛΙΛΗ
Κωδ. Πολιτείας: 0170-0000
Τιμή Έκδοσης
€21.20
Τιμή Πολιτείας
€14.84
(-30%)
Κερδίζετε €6.36


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η "Αντιγνώση, τα Δεκανίκια του Καπιταλισμού" θέτει ένα πρόβλημα που ποτέ ως τώρα δεν έχει ερευνηθεί αντικειμενικά και καίρια. Πως καταποντίστηκε ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός; Γιατί; Ποιους εξυπηρετούσε ο αφανισμός του; Και γιατί θεωρήθηκε απαραίτητο να ξεριζωθεί η ελληνική παιδεία προκειμένου να επιβιώσει ο χριστιανισμός; Οι πολιτισμοί που καταστράφηκαν ολοκληρωτικά και αφανίστηκαν από το πρόσωπο της γης δέχτηκαν επιδρομές από ορδές βαρβάρων. Όπως ο Μυκηναϊκός από τους Δωριείς και ο Χαναανικός από τους Εβραίους. Αλλά ο χριστιανισμός εμφανίζεται σα θρησκεία. Και το ίδιο ισχυρίζεται ως σήμερα. Πώς έδρασε όμως σα βαρβαρική επιδρομή; Και γιατί λειτούργησε σαν καταλύτης κάθε ελληνικού στοιχείου, μετερχόμενος μέσα που μόνο ο ναζισμός μεταχειρίστηκε; Ο χριστιανισμός ισχυρίστηκε, και ισχυρίζεται ακόμη, πως μοναδικό του κίνητρο ήταν η Σωτηρία. Σύμφωνοι. Αλλά τίνος; Μα της συσσώρευσης του Πλούτου και της Εξουσίας. Αυτός είναι ο στόχος τούτου του βιβλίου: Η απομυθοποίηση μιας απάτης, όπως στάθηκε η χριστιανική θρησκεία, που γίνεται θεμέλιο του καπιταλισμού. Και που δε θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς την κατάλυση του ελληνικού ορθολογισμού. Διαφορετικά θα εξακολουθήσει να εκκρεμεί ένα ζητούμενο: Από τον Ελληνικό πολιτισμό γεννιέται η Ταυτότητα του Ανθρώπου. Γιατί ο χριστιανισμός καταργεί αυτήν την Ταυτότητα για να σώσει δήθεν τον άνθρωπο; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602210901
ΕκδότηςΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 1983
Αριθμός σελίδων470
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0170-0000
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

permar08, nikolascy, Ron, graobook, Venus, johnybr9, BasilAth, Enezi, glaz1

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

natasaki, Μενέλαος, giovand, melissa22, bioms, mufik, antonis1992, Ron, Zirene, maria pet, glaz1

Κριτικές για το προϊόν

[06/11/2023] pavel19.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
῾Η ἀσχετοσύνη, ἡ ἡμιμάθεια, ἡ ἰδεοληψία, ἡ ἀνιστορικότητα κι ὁ γραικυλισμὸς εἶναι ἀνεπαρκεῖς ὡς λέξεις γιὰ νὰ περιγράψουν τὸ περιεχόμενο τοῦ βιβλίου.
[24/09/2022] Faethontas123.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πολύ ενδιαφέρον βιβλίο. Τολμα να τα βάζει με το κατεστημένο!! Μόνο μια παρατήρηση.. οι Δωριείς είναι πανάρχαια ελληνικά φυλα και ουχί βαρβαρικά. Επι προσθετως το ορθόν είναι η επιστροφή των Ηρακλειδών-Δωριεων( στην πατρογονικη τους κοιτιδα)και όχι η κάθοδος τους μιας και περι τούτου επρόκειτο..
Ευχαριστώ πολύ!
[07/10/2017] REACTOR.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΩΣ Ο 'ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ' ΕΔΡΑΣΕ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΙΟΤΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
SCHNITZLER ARTHUR
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
Ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΒΕΙΚ
HASEK JAROSLAV
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS