Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΓΕΣ ( ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ )

Η ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΓΕΣ

+
-
MACDONALD ROSS
Κωδ. Πολιτείας: 0170-0361
Τιμή Έκδοσης
€15.90
Τιμή Πολιτείας
€6.36
(-60%)
Κερδίζετε €9.54


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τυπικά ο Λιου Άρτσερ προσλαμβάνεται από τον πλούσιο συνταγματάρχη Μπλάκγουελ για να εμποδίσει το γάμο της κόρης του. Πρέπει να αποδείξει ότι ο μυστηριώδης ρομαντικός ζωγράφος που την έχει ξετρελάνει δεν είναι αυτός που δείχνει. Ωστόσο, διερευνώντας το παρελθόν του νεαρού, ο Άρτσερ δεν ξεθάβει απλώς παραπτώματα αλλά μια σειρά πτώματα, από την Καλιφόρνια μέχρι το Μεξικό και από τους υψηλούς κύκλους του Λος Άντζελες μέχρι τους τυχοδιώκτες τζογαδόρους στη λίμνη Τάχο. Κι έπειτα είναι αυτή η νεκροφόρα με τις ρίγες της ζέβρας και με τους ωραίους ηλιοκαμένους σέρφερ, που η πορεία της διασταυρώνεται ξανά και ξανά μ' εκείνη του υποψήφιου γαμπρού - και του ιδιωτικού ντετέκτιβ - σε μια γρήγορη, δυναμική πλοκή με αποκορύφωμα έναν τριπλό φόνο και μια πολύ πειστική αποκάλυψη. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται...
Ένα κορυφαίο δείγμα των κλασικών αστυνομικών μυθιστορημάτων του Μακντόναλντ με ήρωα τον ντετέκτιβ Λιου Άρτσερ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ο πιο σημαντικός κληρονόμος της παράδοσης των Τσάντλερ / Χάμμετ και ο συγγραφέας που ύψωσε το σκληρό αστυνομικό μυθιστόρημα σε μια νέα "λογοτεχνική" φόρμα. (MARCIA MULLER)

Ένα υπόδειγμα της αριστοτεχνικής δουλειάς του συγγραφέα... το βιβλίο έχει ύφος, χαρακτήρα και πολλά πράγματα να πει. (THE NEW YORKER)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE ZEBRA-STRIPED HEARSE
ISBN139789602213841
ΕκδότηςΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2007
Αριθμός σελίδων368
Διαστάσεις21x12
ΜετάφρασηΛΕΚΚΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
ΕπιμέλειαΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΣΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΝΤ ΡΟΣ
Κωδικός Πολιτείας0170-0361
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

TasosK2, tim8

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

kanchron, ammalia, tim8, Victor Dunwich, martio83, ilsap67

Κριτικές για το προϊόν

[08/01/2018] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
To πιο ψυχογραφικό και λιγότερο hard-boiled αστυνομικό μυθιστόρημα του MacDonald (1962. )Η ιστορία τοποθετείται στις αρχές στις δεκαετίες του '60, και ένα μεγάλο μέρος της κουλτούρας εκείνης της εποχής διαφαίνεται σχεδόν σε όλο το μυθιστόρημα μέσω αναφορών στη νοοτροπία του surfing, στις ελεύθερες κοινωνικές και ερωτικές σχέσεις, στην αντίδραση στο συμβατικό τρόπο ζωής, και στην άνοδο των τεχνών και του καλλιτεχνικού πνεύματος, το οποίο, πλέον, αποτελούσε σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας των Αμερικανών.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΥΠΝΩΣΗ
STREETER MICHAEL
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
RICHIE ROBERT
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS