Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ (ΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ

+
-
SELASI TAIYE
Κωδ. Πολιτείας: 0170-0602
Τιμή Έκδοσης
€16.96
Τιμή Πολιτείας
€6.78
(-60%)
Κερδίζετε €10.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα οικογενειακό δράμα χωρισμού και επανένωσης που διατρέχει γενιές και πολιτισμούς, από τη δυτική Αφρική μέχρι τη Νέα Αγγλία, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, δείχνοντας πώς οι αλήθειες που λέμε μπορεί να γιατρέψουν τα τραύματα που κρύβουμε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένα βιβλίο πλούσιο και βαθύ, σαγηνευτικό και εντυπωσιακό. Διαβάστε το και θα νιώσετε τι μπορεί να κάνει η μεγάλη λογοτεχνία: Θα νιώσετε πιο έντονα τη ζωή." (ANNA FUNDER)
"Μια εντελώς νέα και σχεδόν τέλεια φωνή... Με υπνωτική δεξιοτεχνία και απέραντη φαντασία οδηγεί τον αναγνώστη σ' ένα αξέχαστο ταξίδι από τη μια ήπειρο στην άλλη και, το σημαντικότερο, βαθιά μέσα στις ζωές των ανθρώπων. "Αποεξωτικοποιεί" ολόκληρους πληθυσμούς και τους τοποθετεί στέρεα μέσα στο οπτικό πεδίο των αναγνωστών σαν μπερδεμένα και πολύπλοκα ανθρώπινα όντα... Ένα μεγάλο μυθιστόρημα, στοιχειακό, στοχαστικό και υποβλητικό... ξεκίνημα μιας εκπληκτικής σταδιοδρομίας και μιας πολλά υποσχόμενης ζωής στα γράμματα." (SAPPHIRE, συγγραφέας των The Kid και Push)
"Με την τέλεια συγχρονισμένη πρόζα και την άψογη τεχνική της, η Σελάσι δεν ανανεώνει απλώς την αίσθηση του αφρικανικού μυθιστορήματος που έχουμε αποκτήσει ανανεώνει την αίσθηση του μυθιστορήματος - τελεία και παύλα. Ένα εκπληκτικό ντεμπούτο" (TEJU COLE, συγγραφέας του Open City)
"[Η Σελάσι] γράφει με κομψότητα για τους τρόπους με τους οποίους απομακρύνονται μεγαλώνοντας οι άνθρωποι - άντρες και γυναίκες, αδελφοί και αδελφές, γονείς και παιδιά." (ENTERTAINMENT WEEKLY)
"Μια λαμπρά φιλοτεχνημένη ιστορία που συνυφαίνει άψογα το παρελθόν και το παρόν - αποτυπώνει με σοφία τις αντοχές των οικογενειακών δεσμών, όταν δοκιμάζονται και τεντώνονται στα άκρα." (BOOKLIST)
"Η Τάιε Σελάσι είναι μια νεαρή συγγραφέας με συγκλονιστικά χαρίσματα και μοναδική ευαισθησία. Το βιβλίο αυτό, που μοιάζει να περιλαμβάνει ολόκληρο τον κόσμο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ." (ELIZABETH GILBERT, συγγραφέας του Eat, Pray, Love)

Περιεχόμενα

Έφυγε
Φεύγουν
Πάνε
Ευχαριστίες
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςGHANA MUST GO
ISBN139789602216347
ΕκδότηςΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΣειράΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων376
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΕπιμέλειαΛΕΚΚΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΕΛΑΣΙ ΤΑΙΓΕ
Κωδικός Πολιτείας0170-0602
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ΦΜ70, dimbik

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟΝ
ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΣ
€8.66 €3.46
(-60%)
Κερδίζετε €5.20
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ
BENNETT ALAN
€5.33 €2.66
(-50%)
Κερδίζετε €2.67

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS