Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΥΤΟ ΕΙΝ΄ ΟΛΟ (ΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΑΥΤΟ ΕΙΝ' ΟΛΟ

+
-
SALTER JAMES
Κωδ. Πολιτείας: 0170-0603
Τιμή Έκδοσης
€16.96
Τιμή Πολιτείας
€6.78
(-60%)
Κερδίζετε €10.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο αξιωματικός του ναυτικού Φίλιπ Μπόουμαν επιστρέφει στην Αμερική και βρίσκει δουλειά στο χώρο του βιβλίου. Είναι η εποχή που οι εκδόσεις είναι ακόμη προσωπική υπόθεση, πολλοί μικροί εκδοτικοί οίκοι ανθούν στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, οι συγκεντρώσεις σε θρυλικά διαμερίσματα και οι συζητήσεις που συνεχίζονται βαθιά μέσα στη νύχτα δίνουν και παίρνουν. Αυτός ο κόσμος των δείπνων, των συναλλαγών και των λογοτεχνικών σταδιοδρομιών πηγαίνει γάντι στον Μπόουμαν. Όμως παρά την επιτυχία του, εκείνο που του διαφεύγει είναι ο έρωτας. Ο πρώτος του γάμος χαλάει, ένας άλλος δεν ολοκληρώνεται ποτέ, και τέλος συναντάει μια γυναίκα που τον συνεπαίρνει - προτού τον βάλει σ' ένα δρόμο που ποτέ δεν θα είχε φανταστεί για τον εαυτό του.
Ρομαντικό και υποβλητικό, το βιβλίο εξερευνά έναν κόσμο στο κατώφλι της αλλαγής. Πρόκειται για μια ιλιγγιώδη, ενίοτε καταστροφική διαδρομή έρωτα και φιλοδοξίας, έναν σκληρό, ενδόμυχο απολογισμό των ισχυρών κλονισμών και των μεγάλων χαρών της ζωής. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

"Ένα υπέροχο μυθιστόρημα, με τόση αγάπη, λαχτάρα, εκδίκηση, ραγισμένες καρδιές, μπερδεμένες ταυτότητες και γλωσσική ευφορία που θα είχε αφήσει ικανοποιημένο ακόμη και τον Σαίξπηρ" (JOHN IRVING)
"Αυτό το αριστούργημα είναι μια ρέουσα, συναρπαστική αφήγηση γεμάτη λαμπερές στιγμές. Αν ο Θεός βρίσκεται στις λεπτομέρειες, τούτο το βιβλίο είναι θεϊκό" (EDMUND WHITE)
"Το καλύτερο μυθιστόρημα που έχω διαβάσει εδώ και χρόνια. Η ζωηρή, διαυγής πρόζα του Σόλτερ ανταποκρίνεται έξοχα στο θέμα του - τον αδυσώπητο αγώνα να αποδείξουμε την ίδια μας την ανθρωπιά. Γι' άλλη μια φορά μας παραδίδει ένα μυθιστόρημα υψηλής τεχνικής" (TIM O'BRIEN)
"Σαγηνευτικό... Μια ευφάνταστη κι έξοχα γραμμένη ανασύσταση του μεταπολεμικού κόσμου" (JOHN BANVILLE)
"Ένα εξαιρετικά κομψό και απολαυστικό μυθιστόρημα, γεμάτο σφρίγος και σοφία" (JULIAN BARNES)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςALL THAT IS
ISBN139789602216422
ΕκδότηςΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΣειράΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων392
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΕπιμέλειαΛΕΚΚΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΟΛΤΕΡ ΤΖΕΙΜΣ
Κωδικός Πολιτείας0170-0603
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

kantath

Κριτικές για το προϊόν

[10/02/2018] raton.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Εξαιρετικο.Η ψυχογραφια ενος ανδρα που τα εκανε ολα σωστα κ του βγαινανε ολα λαθος.Το κυνηγι της επιτυχιας στην Αμερικη μετα τον Β Παγκοσμιο πολεμο,η δημιουργια σχεσων γαμου οικογενειας σε μια αναπτυσσομενη οικονομια που μπερδευει απαντες κ αφηνει γλυκοπικρες ιστοριες εως κ πολυ τραγικες.Μωσαικο χαρακτηρων που στροβιλιζονται γυρω απ τον κεντρικο ηρωα τον αποσπουν τον εξυψωνουν κ τον καταρρακωνουν.Κ ξανα απ την αρχη.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Οθωμανική αυτοκρατορία 1300-1923
FINKEL CAROLINE
€27.75 €13.88
(-50%)
Κερδίζετε €13.87
ΝΟΥΒΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
DOSTOYEVSKY FYODOR
€23.32 €10.49
(-55%)
Κερδίζετε €12.83

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS