Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΙΤΥ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΙΤΥ

+
-
WILSON ANTOINE
Κωδ. Πολιτείας: 0170-0630
Τιμή Έκδοσης
€12.72
Τιμή Πολιτείας
€8.90
(-30%)
Κερδίζετε €3.82


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο εικοσιοκτάχρονος Όπεν Πόρτερ -ένας ανοιχτόκαρδος γυαλάκιας και ποδηλάτης, που, όπως λέει ο ίδιος, "μαθαίνει αργά"- νομίζει ότι πεθαίνει. Από το κρεβάτι του νοσοκομείου, καταγράφει στο κασετόφωνο, για χάρη του αγέννητου γιου του, μια ιστορία ωρίμανσης και αυτογνωσίας: πώς από "τρελός του χωριού" έγινε "άνθρωπος του κόσμου". Με μια απρόσμενα ελκυστική και σοφή φωνή, αφηγείται σαράντα μέρες και νύχτες περιήγησης στα φαστφουντάδικα, τις εκκλησιαστικές οργανώσεις και τους ψυχολόγους του Σαν Φρανσίσκο, ανάμεσα σε ανθρώπους πεισμένους ότι ο δικός τους δρόμος είναι και ο πιο κατάλληλος γι' αυτόν - ώσπου να βρει ο ίδιος το δρόμο του μέσα από μια αναζήτηση που είναι ταυτόχρονα απολαυστική τέχνη και μεθοδική επιστήμη. Γεμάτο αφοπλιστικό χιούμορ και υπόγειες συγκινήσεις, το βιβλίο μας κάνει να δούμε τον κόσμο, και τη θέση μας μέσα σ' αυτόν, με νέα μάτια. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

"Ο Όπεν Πόρτερ είναι ένας αυθεντικός τύπος Αμερικανού, ένας αθώος που νιώθει να ξεχειλίζει από σοφία. Το πιο αστείο είναι ότι, όσο κι αν δεν του φαίνεται, πράγματι ξεχειλίζει. Παρότι ξετυλίγεται σε μια εξαθλιωμένη Πανοράμα Σίτι, με βρόμικα χαμπουργκεράδικα και εγκαταλειμμένα καροτσάκια του σουπερμάρκετ, "ο κόσμος σύμφωνα με τον Όπεν" είναι γεμάτος θαύματα και μυστήρια." (STEWART O'NAN)
"Αυτό το αστείο και σοφό μυθιστόρημα μας θυμίζει ότι η καλύτερη μυθοπλασία συχνά ισορροπεί πάνω στη λεπτή γραμμή μεταξύ τραγωδίας και κωμωδίας. Με τα αυτιά καλά συντονισμένα στη μουσική της γλώσσας κι ένα λαγαρό πνεύμα επιδέξια κρυμμένο πίσω από τον επίμονο μονόλογο του ήρωά του, ο Αντουάν Γουίλσον έγραψε ένα περίπλοκο μυθιστόρημα που μας κάνει να γελάμε και να κλαίμε." (YIYUN LI, συγγραφέας του Gold Boy, Emerald Girl)
"Ένα δώρο... Ο μέγας θρίαμβος του βιβλίου είναι ότι ο Όπεν ωριμάζει χωρίς να χαλάει." (AMY PARKER, Los Angeles Review of Books)
"...σαγηνευτικό και παράλογο, τρομερά αστείο και, πάνω απ' όλα, ανθρώπινο απ' την αρχή ως το τέλος." (PAUL HARDING, συγγραφέας του Tinkers, βραβείο Pulitzer)
"Οι προτάσεις του Αντουάν Γουίλσον είναι σαν διαμαντένια περιδέραια, αλλά ο μεγαλύτερος θησαυρός του είναι η ανθρώπινη καρδιά." (PETER CAREY)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPANORAMA CITY
ISBN139789602216569
ΕκδότηςΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΣειράΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2015
Αριθμός σελίδων256
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΝΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ
ΕπιμέλειαΛΕΚΚΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΙΛΣΟΝ ΑΝΤΟΥΑΝ
Κωδικός Πολιτείας0170-0630
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

tim8, kantath

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

tim8

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
PARKER JULIA
€8.90 €3.12
(-65%)
Κερδίζετε €5.78
ΓΕΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
DREYFUS FRANCOIS-GEORGES
€20.67 €10.34
(-50%)
Κερδίζετε €10.33

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS