Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
BONITA AVENUE

BONITA AVENUE

+
-
BUWALDA PETER
Κωδ. Πολιτείας: 0170-0651
Τιμή Έκδοσης
€19.61
Τιμή Πολιτείας
€13.73
(-30%)
Κερδίζετε €5.88


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Σιμ Σιχέριες, πρύτανης ενός από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ολλανδίας και προαλειφόμενος για υπουργός Παιδείας, αγαπάει την τζαζ, τα σπορ, το σεξ και τα άλλα ωραία πράγματα της ζωής. Αντιμετωπίζει τις κόρες της δεύτερης γυναίκας του σα δικές του - ώσπου μια νύχτα, καθώς σερφάρει στα πορνοσάιτ του διαδικτύου, ανακαλύπτει μια καλλονή που του θυμίζει τη μία... Την ίδια ανακάλυψη έχει κάνει όμως και ο γιος του από τον πρώτο του γάμο, που είχε καταδικαστεί για φόνο και, αποφυλακισμένος πλέον, βρίσκει την ευκαιρία να τον εκβιάσει.
Επικράτεια του σεξ, πλανητική ισχύς του διαδικτύου, ακραία βία της εικόνας και διάλυση κάθε ηθικής - σ' έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει κι όπου το τρεμοφέγγισμα της εικόνας κρύβει ένα συνονθύλευμα ορμών και άνομων παθών, η βίαιη εισβολή της αλήθειας ρίχνει τα άτομα στην τροχιά ανεξέλεγκτων πεπρωμένων. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

"Στην απίστευτη δύναμη αυτού του βιβλίου συντείνουν οπωσδήποτε η περιπλοκότητα των προσώπων και οι εκπλήξεις της αφήγησης, μέχρι το αδιανόητο τέλος... το Bonita Avenue αρχίζει σαν πανεπιστημιακό μυθιστόρημα, συνεχίζει σαν ψυχολογικό θρίλερ και τελειώνει σαν νουάρ." (Liberation)
"Το θαυμάσιο μυθιστόρημα του Μπιγουάλντα αποδεικνύει τη ρήση του Τολστόι ότι "κάθε δυστυχισμένη οικογένεια είναι δυστυχισμένη με τον δικό της τρόπο". Τρεις μοναδικά αναξιόπιστες φωνές αφηγούνται αυτό το σκοτεινά ειρωνικό οικογενειακό δράμα." (Publishers Weekly)
"Στιβαρό και σκοτεινό... Κατά τον τρόπο της Άιρις Μέρντοχ στις πιο μανιακές επιδόσεις της... Η ενορχήστρωση της πλοκής και η απόδοση ζωντανών χαρακτήρων είναι εκθαμβωτική." (New York Times Book Review)
"Μια τρελή διαδρομή: μια σαρωτική ελικοειδής οικογενειακή ιστορία που μεταστρέφεται από κραυγαλέα σεξοκωμωδία σε κατάμαυρη τραγωδία εκδίκησης... ανατριχιαστικό σαν παλιός Ροθ, ευρύχωρο σαν Φράνζεν και καυστικό σαν Ουελμπέκ." [Telegraph (UK)]
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςBONITA AVENUE
ISBN139789602216811
ΕκδότηςΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2016
Αριθμός σελίδων560
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΒΑΝ ΝΤΑΙΚ-ΜΠΑΛΤΑ ΙΝΩ
ΕπιμέλειαΛΕΚΚΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΟΥΒΑΛΝΤΑ ΠΙΤΕΡ
Κωδικός Πολιτείας0170-0651
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

liamq123, ΦΜ70

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€75.00 €22.50
(-70%)
Κερδίζετε €52.50
Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
WELLS HERBERT-GEORGE
€11.90 €5.95
(-50%)
Κερδίζετε €5.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS