Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
METROPOLIS

METROPOLIS

+
-
HARBOU THEA. VON
Κωδ. Πολιτείας: 0170-0676
Τιμή Έκδοσης
€14.84
Τιμή Πολιτείας
€10.39
(-30%)
Κερδίζετε €4.45


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μητρόπολη - η Νέα Βαβέλ, αρχιτεκτονικό αριστούργημα μονολιθικής μεγαλοπρέπειας. Οι ουρανοξύστες του εικοστού αιώνα επισκιάζονται από τους πανύψηλους στρατοσφαιρικούς ουρανοξύστες του εικοστού πρώτου. Και από κάτω, πολύ κάτω, σε υπόγειες τεχνητές σπηλιές, οι τερατώδεις μηχανές του Μολώχ, οι υπάνθρωποι κάτω από τη γη, οι ανήμποροι εργάτες των υπόγειων στοών που ζουν σαν σκλάβοι χωρίς ελπίδα, δουλοπάροικοι των κατοίκων της επιφάνειας, τυφλές μαριονέτες στη θέληση του Άρχοντα της Μητρόπολης.
«Το "Metropolis" δεν μοιάζει με κανένα άλλο μυθιστόρημα που έχει γραφτεί έως τώρα», έγραψε ένας ενθουσιώδης σχολιαστής της εποχής. «Είναι διαφορετικό, μοναδικό και πρωτότυπο. Συνδυάζει ένα εντυπωσιακό δράμα αντικρουόμενων δυνάμεων με ένα ειδυλλιακό ερωτικό θέμα».
Επιστήμη και Φαντασία, Τρόμος και Ομορφιά Μυστήριο, Μαγεία, Μίσος, Τρέλα, Μεγαλείο, Μυσταγωγία - για μια μοναδική φορά, όλα τα στοιχεία συνδυάζονται μαγικά για να δημιουργήσουν ένα κλασικό έργο του φανταστικού, το υπέρτατο αριστούργημα. (Forrest J. Ackerman)
«Η Τέα φον Χάρμπου δεν ήταν μόνο ευαίσθητος φορέας των υπόγειων ρευμάτων της εποχής, αλλά και κοινοποιούσε αδιακρίτως οτιδήποτε στοίχειωνε τη φαντασία της. Το "Metropolis" είναι πλούσιο σε υπόγειο περιεχόμενο, που σαν λαθρέμπορος διασχίζει τα σύνορα του συνειδητού χωρίς να υφίσταται ελέγχους.
(Siegfried Kracauer)
«"Metropolis": Η εξαγνιστική δύναμη της θυσίας, η πίστη ότι μέσω της καταστροφής θα αναδυθεί μια νέα ανθρωπότητα, το προφητικό όραμα της αδερφικής αγάπης». (Frederick W. Ott)
«Το "Metropolis" διατηρεί τη δύναμη να συγκλονίζει, να προβληματίζει και να συγκινεί γιατί αναφέρεται στις βαθύτερες αγωνίες της σύγχρονης ζωής». (The New York Times)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMETROPOLIS
ISBN139789602217399
ΕκδότηςΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2017
Αριθμός σελίδων280
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕπιμέλειαΛΕΚΚΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΑΡΜΠΟΥ ΤΕΑ. ΦΟΝ
Κωδικός Πολιτείας0170-0676
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μανώλης Γαλανός, Nefeli Karapiperi

Κριτικές για το προϊόν

[02/06/2019] cersos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Μια μεγαλη απογοητευση,272 σελιδες βαρυγδουπωνασυναρτησιων.Απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που το βιβλιο ειναι χειροτερο απο την ταινια που βασιστηκε πανω του.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΛΟΥ - ΚΑΚΟΥ
ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
€8.79 €3.96
(-55%)
Κερδίζετε €4.83
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
WOHLLEBEN PETER
€12.20 €6.10
(-50%)
Κερδίζετε €6.10

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS