Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

+
-
ENRIGUE ALVARO
Κωδ. Πολιτείας: 0170-0713
Τιμή Έκδοσης
€15.90
Τιμή Πολιτείας
€11.13
(-30%)
Κερδίζετε €4.77


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένας αγώνας τένις στη Ρώμη του 16ου αιώνα.
Ο Καραβάτζο, το τέρας της ιταλικής ζωγραφικής, εναντίον του Κεβέδο, του πιο ευφυώς αιρετικού ισπανού ποιητή. Διαιτητής ο Γαλιλαίος.
Το μπαλάκι είναι φτιαγμένο από τα μαλλιά της Αν Μπολέυν, της αποκεφαλισμένης βασίλισσας της Αγγλίας. Το σκηνικό περιλαμβάνει μονομαχίες, μεθύσια, σεξουαλικές διαστροφές, ανήθικους Πάπες, εκτελέσεις, φόνους και εξαπατήσεις, τον Τόμας Κρόμγουελ και τον Ερρίκο Η' να μηχανορραφούν, τη Ρώμη να φλέγεται.
Και στην άλλη πλευρά του ωκεανού, ο κονκισταδόρ Ερνάν Κορτές με τη Μαλίντσε, την ιθαγενή ερωμένη και μεταφράστριά του, να παίζουν τα δικά τους παιχνίδια, παιχνίδια που έμελλε να αλλάξουν την ιστορία ολόκληρου του κόσμου. Μάχες, παραισθησιογόνα μανιτάρια, περισσότερο σεξ, ουτοπικές πολιτείες, τυχοδιώκτες μισθοφόροι, γενοκτονίες...
Αυτό το μυθιστόρημα μιλάει για την επανάσταση: καλλιτεχνική, θρησκευτική, πολιτική, προσωπική, σεξουαλική. Αυτό το μυθιστόρημα είναι ταυτόχρονα μυθοπλασία, ιστορικό αρχείο και μαντείο. Η Ιστορία σε ένα παιχνίδι τένις. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMUERTE SUBITA
ISBN139789602217801
ΕκδότηςΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2018
Αριθμός σελίδων312
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΕΝΡΙΓΚΕ ΑΛΒΑΡΟ
Κωδικός Πολιτείας0170-0713
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[16/01/2022] dimlais.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Άχαρο, δύστροπο ανάγνωσμα. Ιστορικό δεν είναι (πάντα μπαίνουν στη μέση οι «εξυπνάδες» του συγγραφέα και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις), βιογραφία του Καραβάτζο δεν είναι ( κάποιες σκόρπιες αναφορές εδώ και κει που αμφιβάλλεις ποιες είναι αληθινές και ποιες όχι) μυθοπλασία δεν είναι γιατί είναι εμφανέστατη η έλλειψη ικανότητας του συγγραφέα να γράψει μυθιστόρημα και αυτό το κουκουλώνει με στιλάκι ψευτοδιανοουμενέ και πολύ δήθεν. Κρίμα τα πολύ ωραία ελληνικά της μετάφρασης η οποία και δικαιολογεί το ένα αστεράκι. Κρίμα τον κόπο του μεταφραστή.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ
CAPPONI NICCOLO
€19.41 €5.82
(-70%)
Κερδίζετε €13.59
36 ΔΙΚΑΙΟΙ
PRESSFIELD STEVEN
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS