Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ - Η ΜΑΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΕΙΑ

Η ΜΑΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

+
-
BELL ERIC-TEMPLE
Κωδ. Πολιτείας: 1020-0060
Τιμή Έκδοσης
€19.08
Τιμή Πολιτείας
€14.31
(-25%)
Κερδίζετε €4.77


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το θέμα αυτού του βιβλίου περιγράφεται στις πρώτες σελίδες του εναρκτήριου κεφαλαίου. Πραγματεύεται την πιθανότητα να γίνει μια στροφή της επιστημονικής σκέψης σε μια εποχή πριν από εικοσιπέντε αιώνες, πράγμα που ελάχιστοι ευελπιστούν να πραγματοποιηθεί. Αν αυτή η στροφή σε ένα μακρινό παρελθόν - γιατί αυτή είναι, πράγματι, η πιο πρόσφατη φιλοσοφία της επιστήμης - γίνει γενικά αποδεκτή, οι απόγονοί μας σε λίγες γενιές από τώρα, θα κοιτάζουν πίσω εμάς και την επιστήμη μας, και θα νιώθουν ότι βρίσκονται σε απόλυτο σκοτάδι. Δεν έχουν αναλυθεί πολλά από τα υποκατάστατα που προτείνονται για την επιστημονική μέθοδο, όπως νοείται συνήθως, έξω από τους επαγγελματικούς επιστημονικούς κύκλους. Μια πρόχειρη αναφορά στην προέλευση και στην πρόοδο της νέας προσέγγισης στη φύση, μπορεί επομένως, να έχει ενδιαφέρον για εκείνους που δεν ζουν από την επιστήμη. Θα αποδειχτεί ότι το νέο και το παλιό μοιάζουν κατά περίεργο τρόπο. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602282243
ΕκδότηςΔΑΜΙΑΝΟΣ
ΣειράΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2004
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις24x17
ΠρόλογοςΚΑΛΚΑΝΗ ΕΛΕΝΗ
ΜετάφρασηMCGAHEY ROBERT
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΕΛ ΕΡΙΚ-ΤΕΜΠΛ
Κωδικός Πολιτείας1020-0060
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ealexiou123

Κριτικές για το προϊόν

[30/04/2018] Πολύβιος Π..   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Τα μαθηματικά είναι μαγεία για μένα, ειλικρινά ακόμα και ενήλικας όσο περισσότερους τύπους ανακαλύπτω και όσο λύνω φαινομενικά άλυτες εξισώσεις τόσο πείθομαι ότι τα μαθηματικά είναι … εμείς. Δε μπορώ να διαχωρίσω τα μαθηματικά από καμία άλλη επιστήμη γιατι πολύ απλά τα μαθηματικά είναι η βασική δομή των πάντων. Αγαπημένε μου Πυθαγόρα, σε ευγνωμονώ που με κάνεις περήφανο Έλληνα. Αυτό το βιβλίο έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου (και στη βιβλιοθήκη μου).
[14/03/2017] Παναγιώτα1982.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ολόκληρο το βιβλίο είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι στον κόσμο των μαθηματικών και της φιλοσοφίας γύρω από αυτά. Βαθιά επηρεασμένος από τον Πυθαγόρα και τον Πλάτωνα προσπαθεί να απαντήσει στο ερώτημα : Tα μαθηματικά είναι εφεύρεση των ανθρώπων ή ανακάλυψή τους? Μου άρεσε πολύ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ
STOKER BRAM
€18.00 €9.00
(-50%)
Κερδίζετε €9.00
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΒΔΟΜΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS