Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

+
-
GAARDER JOSTEIN
Κωδ. Πολιτείας: 2540-0332
Τιμή Έκδοσης
€14.40
Τιμή Πολιτείας
€10.08
(-30%)
Κερδίζετε €4.32


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα μυθιστόρημα με ήρωες δύο διαφορετικές κοπέλες και έναν ανώνυμο επιστολογράφο. Ένα βιβλίο μυστηρίου. Ένα μυθιστόρημα σκέψης, γνώσης, πνεύματος, απόλαυσης, περιπέτειας. Και πάνω απ' όλα η Ιστορία της Φιλοσοφίας από την αρχή ως την εξέλιξή της μέχρι σήμερα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSOFIES VERDEN
ISBN139789602364697
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 1994
Αριθμός σελίδων616
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΑΑΡΝΤΕΡ ΓΙΟΣΤΕΙΝ
Κωδικός Πολιτείας2540-0332
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Δήμητρα Τ., mixalis2004, sdontis, ZOLOTAKON, Nefeli Karapiperi

Κριτικές για το προϊόν

[11/04/2019] kikujiro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ενδιαφέρον μυθιστόρημα γύρο από την πορεία της φιλοσοφίας, καλό για παιδιά Λυκείου. Για λίγο πιο προχωρημένους αναγνώστες το θεωρώ αρκετά κουραστικό ιδίως από την μέση του βιβλίου και μετά. Ειδικά το φινάλε είναι απογοητευτικό. Καλό για να πάρει κάποιος μια ιδέα περί φιλοσοφικών ρευμάτων. Ξεκίνησε με ωραία ιδέα ο συγγραφέας αλλά κάπου το έχασε
[19/12/2017] dencat.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Συνοπτική αλλα εξαιρετική περιήγηση στον κόσμο των ιδεών. Σαν εισαγωγικό έργο είναι ενδιαφέρον και κατατοπιστικό. Σαν λογοτεχνική δημιουργία είναι απλουστευμένη προσέγγιση ενος αχανούς θέματος μέσα απο μυθοπλασία που και η ίδια εχει φιλοσοφικές αιχμές. Ο συγκερασμός της φιλοσοφικής θεώρησης απο έναν ενήλικο και μια κοπελίτσα που στο τέλος,(δασκαλος και μαθητρια), συγκλίνουν σε απόψεις και συμπεράσματα, αφήνοντας πάντα ανοιχτα πεδία προβληματισμού.
[29/03/2013] Godard.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Το τελείωσα μετά από αρκετά χρόνια επιτέλους. Ένα πολλά υποσχόμενο βιβλίο, που ξεκινώντας την ανάγνωση σου αφήνει της καλύτερες εντυπώσεις, αλλά σελίδα με τη σελίδα το ενδιαφέρον μειώνεται. Κρίμα, γιατί είναι ωραία ιδέα να παρουσιάσει την ιστορία της Φιλοσοφίας μέσα από ένα μυθιστόρημα, αλλά η πλοκή όσο προχωρά γίνεται χειρότερη, καταντά υπερβολική και δεν είναι καθόλου περιπετειώδης (όπως γράφει στο οπισθόφυλλο). Ενώ θα μπορούσε να είναι ένα ταξιδιάρικο βιβλίο, δεν με ταξίδεψε σχεδόν καθόλου, γιατί η περισσότερη πλοκή περιορίστηκε ανάμεσα σε τέσσερις τοίχους. Επίσης, η κεντρική ηρωίδα, Σοφία, ήταν άκρως εκνευριστική! Ο μόνος λόγος που για μένα αξίζει το βιβλίο (για αυτό και τα δύο αστεράκια) είναι γιατί μεταφέρει γνώσεις στον αναγνώστη και γιατί προσπαθεί να το κάνει με έναν τρόπο ψυχαγωγικό.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΓΩ ΔΕ ΖΗΤΗΣΑ ΑΔΕΡΦΟ... ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ!
SCHULZ M. CHARLES
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ
FOUCAULT MICHEL
€29.00 €14.50
(-50%)
Κερδίζετε €14.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS