Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ ( ΚΟΕΛΟ )

Ο αλχημιστής

+
-
COELHO PAULO
Κωδ. Πολιτείας: 2540-0378
Τιμή Έκδοσης
€13.50
Τιμή Πολιτείας
€9.45
(-30%)
Κερδίζετε €4.05


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Όταν θέλεις πάρα πολύ κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις".
Ο "Αλχημιστής" έχει κερδίσει ένθερμους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Η ιστορία αυτή, που εκπλήσσει με την υποβλητική της απλότητα και εμπνέει σοφία, μιλάει για τον Σαντιάγο, το νεαρό βοσκό από την Ανδαλουσία που ξεκινά για ένα ταξίδι από την πατρίδα του την Ισπανία, ως την έρημο της Αιγύπτου, αναζητώντας κάποιο θησαυρό θαμμένο στις Πυραμίδες. Κανείς δεν ξέρει τι θησαυρός είναι αυτός ή αν ο Σαντιάγο θα κατορθώσει να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα βρει μπροστά του. Ωστόσο, αυτό που ξεκινά σαν ταξίδι για την ανακάλυψη επίγειων αγαθών μετατρέπεται σε ανακάλυψη του θησαυρού που είναι κρυμμένος μέσα μας. Πλούσια, γεμάτη εικόνες και βαθιά ανθρώπινη, η ιστορία αυτή αποτελεί μια αιώνια μαρτυρία της δύναμης που έχουν τα όνειρά μας να μας μεταμορφώσουν και της σημασίας του να ακούει κανείς την καρδιά του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςO ALQUIMISTA
ISBN139789602366493
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1996
Αριθμός σελίδων256
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΦΕΡΡΕΙΡΑ-ΧΙΔΙΡΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΕπιμέλειαΣΑΡΑΝΤΗ ΤΖΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΕΛΟ ΠΑΟΥΛΟ
Κωδικός Πολιτείας2540-0378
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[02/09/2020] Μαρίνακι94.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Σε κάνει να σηκωθείς για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.Να σκεφτείς κάποια πράγματα για τη ζωή σου.
Προσωπικά μου άρεσε πολύ,το τελείωσα σε μια μέρα και θα ήθελα να το ξαναδιαβάσω μετά από λίγο καιρό.
Φαινομενικά ευανάγνωστο... φαινομενικά.
[28/02/2018] michaelkritikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Περίμενα στον Αλχημιστή ο Κοέλιο να εμβαθύνει στα μυστικά της αλχημείας. Θεωρώ ότι το μυθιστόρημα απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς αναγνώστες,κυρίως λόγω της επιφανειακής προσέγγισης του θέματος, από τον συγγραφέα. Στα θετικά κάποιες περιγραφές από το ταξίδι του Σαντιάγο, και το μυστικό σημείο που κρύβεται ο θησαυρός.
[16/09/2014] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Βιβλίο με στρωτή γραφή και ροή του στόρι που διαβάζεται εύκολα. Από εκεί και πέρα η ουτοπική του οπτική γωνία των πραγμάτων μοιάζει μάλλον αφελής και απλουστευτική. Το θέμα της εσωτερικής αναζήτησης έχει γραφτεί από πολύ παλιότερα και πολύ πιο ρεαλιστικά από παλιότερους και νέους συγγραφείς.
[11/09/2014] anoldboy.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Όσο διάβαζα το βιβλίο περίμενα απο πρόταση σε πρόταση να βρω τον λόγο που έχει κάνει τόσες πολλές πωλήσεις και έχει συζητηθεί τόσο πολύ. Το βιβλίο τελειώσε και δεν βρήκα πουθενά κανέναν λόγο για να το αγοράσει κάποιος. Απλοϊκό παραμυθάκι με πολύ αφηρημένη και επικίνδυνη φιλοσοφία για διανοητικά ακρωτηριασμένους ανθρώπους. Το ότι το έχει γράψει ο Κοέλιο δεν σημαίνει τίποτα, όπως δεν σημαίνει τίποτα το γεγονός ότι όταν θέλεις κάτι πολύ το σύμπαν θα συνομωτήσει για να το αποκτήσεις (βολική φιλοσοφία για Ελληνάρες). Όχι μόνο δεν θα συνομωτήσει το σύμπαν για αυτό που θέλεις αλλά θα σε γράψει και εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Το ένα αστέρι είναι αν θέλει κανένα παιδάκι δημοτικού - γυμνασίου να το διαβάσει, κακό δεν θα του κάνει (ή μήπως θα του κάνει;).
[06/09/2014] Chaosman.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Ήρθε λοιπόν και η σειρά μου να διαβάσω τον Αλχημιστή του Coelho για τον οποίο τόσα και τόσα καλά σχόλια άκουσα. Προσωπικά απογοητεύτηκα. Εδώ πρόκειται για ένα παιδικό παραμυθάκι τόσο απλοϊκά γραμμένο που οι χαρακτήρες του δεν έχουν καν ονόματα πλην του κύριου προσώπου του Σαντιάγο και της Φατιμά. Όλοι οι υπόλοιποι αναφέρονται ως ο καμηλιέρης, ο σοφός, ο έμπορος, ο αλχημιστής και ου το καθ' εξής. Εντάξει περνάει όντως κάποια μηνύματα με κυριότερο το όταν κάποιος επιθυμεί κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσει αλλά έως εκεί. Το θετικό του είναι ότι είναι ευκολοδιάβαστο και έχει στρωτή ροή. Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. Το διάβασα σε 2 μέρες. Δυστυχώς περίμενα κάτι πιο ποιοτικό για το ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το συγκεκριμένο βιβλίο.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS