Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ ( ΘΕΑΤΡΙΚΟ )

ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ

ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1540-0570




Παρουσίαση

«Μια σπαρταριστή ηθογραφία με θέμα το βίο και την πολιτεία μιας μικροαστικής αντροπαρέας. Αν συγκεντρώσει κανείς τις φράσεις που ανταλλάσσουν οι πέντε μικροαστοί που μοιράζονται το μίζερο διαμέρισμα του ενός για να χαρτοπαίζουν και να απολαμβάνουν τις περιστασιακές τους ερωτικές περιπέτειες, θα έχει εν αποθεώσει την πλέον πλούσια, πλήρη και ακριβέστατη ανθολογία στερεοτύπων της συγκεκριμένης αυτής κοινωνικής ομάδας. Ο Χαριτόπουλος έχει πιάσει τον ταύρο απ' τα κέρατα (...) Ένα ευτράπελο και χειμαρρώδες νεοελληνικό έργο, με χιούμορ, αριστουργηματικές ατάκες, ευφυέστατες ανατροπές» (Κώστας Γεωργουσόπουλος, Τα Νέα)
«Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείς απέναντι σε δουλειά του Διονύση Χαριτόπουλου και να μην εκπλαγείς. (...) Νομίζω ότι ο Χαριτόπουλος είχε πάει περίπατο όταν έγραψε τη "Λίστα γάμου". Ήθελε να ξεσκάσει, ήθελε να περάσει καλά και μάζεψε μια παρέα συνομηλίκων του, πήγαν όλοι μαζί στο σπίτι του ενός από αυτούς και άρχισαν τις πλάκες. (...) Το απρόοπτο παιχνίδι του Χαριτόπουλου ήταν ένα έξυπνο παιχνίδι που παίχτηκε όμως και έξυπνα και απολαυστικά. Περιμένουμε την επόμενη έκπληξη του Χαριτόπουλου σε όποιον τομέα και να αποφασίσει το πρωί που θα ξυπνήσει» (Μηνάς Χρηστίδης, Ελευθεροτυπία)
«Άρχισα να γελάω από την πρώτη ατάκα. Και το γέλιο μου δεν σταμάτησε, επί μιάμιση ώρα, ούτε μια στιγμή, από τις πλάκες και τα παθήματα της αντροπαρέας» (Λευτέρης Παπαδόπουλος, Τα Νέα)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602564493
ΕκδότηςΕΞΑΝΤΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2000
Αριθμός σελίδων128
Διαστάσεις19x12
Κωδικός Πολιτείας1540-0570
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
€20.00 €7.00
(-65%)
Κερδίζετε €13.00
ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ
ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΕΒΤΙΤΣ
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS