Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ // ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤ

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ - 1. ΑΡΧΑΡΙΟΙ 2. ΜΕΣΑΙΟΙ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3290-0286




Παρουσίαση

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η εκμάθηση της γλώσσας μας από Έλληνες Παλιννοστούντες, που εγκαθίστανται με γοργούς ρυθμούς στην Ελλάδα (Πόντιοι, Βορειοηπειρώτες), αλλά και από αλλοδαπούς που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, αποτελεί προτεραιότητα για την ομαλή τους ένταξη στην ελληνική κοινωνία.
Η παρούσα έκδοση έρχεται να καλύψει αυτήν ακριβώς την ανάγκη. Η Γενική Γραμματεία Λαϊκής Επιμόρφωσης με αυτό το διδακτικό υλικό φιλοδοξεί να προσφέρει ένα ευέλικτο εργαλείο εκμάθησης της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας σε όλους τους ενήλικες που έχουν ανάγκη να τη μιλούν και να τη γράφουν, προκειμένου να ενταχθούν στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και να εξασφαλίσουν την επαγγελματική τους αποκατάσταση, αλλά και σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να τη μιλήσουν στη χώρα μας ή στις χώρες της Ενωμένης Ευρώπης.
Κάθε γλώσσα αποτελεί ένα ιδιαίτερο σύστημα δόμησης της σκέψης, οργάνωσης και θεώρησης του κόσμου, αλλά ταυτόχρονα και όργανο για την εξέλιξη του πολιτισμού. Η γνώση της ελληνικής γλώσσας που δεν περιορίζεται στην εκμάθηση δομών και τύπων αλλά προχωρά στην εξοικείωση με την πολυμορφία των επικοινωνιακών, κοινωνικών και πολιτισμικών λειτουργιών της, είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας για την ένταξη στην κοινωνική ζωή κάθε Έλληνα Παλιννοστούντα ή αλλοδαπού που ζει στη χώρα μας καθώς και προϋπόθεση για οποιαδήποτε κατάρτισή του.
Έτσι λοιπόν το διδακτικό υλικό που περιλαμβάνεται σ' αυτή την έκδοση υποστηρίζει και συνοδεύει τα προγράμματα κατάρτισης κοινωνικών ομάδων με γλωσσικά προβλήματα, τα οποία οργανώνει και υλοποιεί η Λαϊκή Επιμόρφωση πανελλαδικά. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602608616
ΕκδότηςΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1996
Αριθμός σελίδων144
Διαστάσεις24x17
ΕπιμέλειαΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ
Κωδικός Πολιτείας3290-0286
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΝΤ: Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ
CASSIRER ERNST
€32.00 €16.00
(-50%)
Κερδίζετε €16.00
ΟΘΩΜΑΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
ΚΟΝΟΡΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
€23.32 €11.66
(-50%)
Κερδίζετε €11.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS