Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

+
-
ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2830-0214
Τιμή Έκδοσης
€10.60
Τιμή Πολιτείας
€8.48
(-20%)
Κερδίζετε €2.12


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Με χαρά και ικανοποίηση δίνεται το βιβλίο αυτό στα παιδιά της πρώτης δημοτικού που επιχειρούν τα πρώτα τους βήματα στη σχολική ζωή.
Είναι αποτέλεσμα πολύχρονης εμπειρίας και έρευνας, δοκιμασμένο πειραματικά για δύο χρονιά σε μαθητές της πρώτης δημοτικού με θαυμάσια αποτελέσματα.
Είναι ανάγκη τα παιδιά μας να μάθουν απλά, καθαρά και σωστά την ομιλούμενη και γραπτή μητρική μας γλώσσα. Ο λόγος δεν είναι μόνο δείγμα καλλιτεχνικής έκφρασης αλλά αναντικατάστατο όργανο στην πρακτική ζωή του ατόμου. Η γλώσσα σαν σπουδαίο μέσο για την πνευματική μόρφωση του ανθρώπου παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του, στη κοινωνική του ένταξη και γενικά στον αγώνα για την επιβίωσή του.
Γι' αυτό με τον πρώτο σχολικό χρόνο αρχίζει συστηματική διδασκαλία της γλώσσας, οπότε μπαίνουν τα θεμέλια για παραπέρα κατάκτηση και καλλιέργειά της.
Το "Παίζοντας μαθαίνω τη γλώσσα μου" επιχειρεί να κάνει πιο κατανοητή και ευχάριστη τη διδασκαλία της γλώσσας. Βοηθά στο να καταστήσει το μικρό μαθητή ικανό να κατακτήσει γνώσεις μόνος του, δηλαδή να μαθαίνει πως να μαθαίνει.
Ο συνδυασμός εικόνων, χρωμάτων, ασκήσεων τις οποίες μόνος του ο μαθητής κάνει, έχει σαν αποτέλεσμα μαζί με όλα τ' άλλα και την αισθητική του καλλιέργεια.
Η επιλογή και διάταξη του υλικού έχει ψυχολογικό και παιδαγωγικό σκοπό. Το παιδί προσελκύεται από την εικόνα και με βάση τη συνειρμική ψυχολογία κάνει τη σύνδεση ανάμεσα στα πράγματα και τη λέξη. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602672860
ΕκδότηςΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1991
Αριθμός σελίδων124
Διαστάσεις29x21
ΕπιμέλειαΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΕικονογράφησηΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Γ.
Κωδικός Πολιτείας2830-0214
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣ
BERNET JORDI
€7.51 €3.00
(-60%)
Κερδίζετε €4.51
ΚΡΥΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
KADARE ISMAIL
€11.66 €4.66
(-60%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS