Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ (ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΕ 3 ΠΡΑΞΕΙΣ)

+
-
ΛΑΙΝΑ ΜΑΡΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3970-0056
Τιμή Έκδοσης
€8.48
Τιμή Πολιτείας
€5.94
(-30%)
Κερδίζετε €2.54


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

[...] ΓΥΝΑΙΚΑ: Δεν έχετε κανέναν λοιπόν. Κανείς δεν έρχεται να σας δει.
(Ο άντρας στέκεται λίγο σαν χαμένος, κι έπειτα αρχίζει να κλαίει σιγανά. Η γυναίκα σηκώνεται, βγαίνει, και ξαναγυρίζει μ ένα ποτήρι νερό. Του το βάζει στα χέρια).
Πιείτε λίγο νερό. Θα σας κάνει καλό. (Εκείνος υπακούει). Ωραία. Σταθείτε τώρα ακίνητος και θα το ξεχάσετε. Εκεί που κάθεστε. (Του παίρνει το ποτήρι από τα χέρια. Του χαϊδεύει τα μαλλιά). Τώρα οι μικροί θόρυβοι ακούγονται. (Παύση). Θέλετε να σας φτιάξω μια εικόνα; Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα. (Ο άντρας δεν απαντάει. Στη διάρκεια της αφήγησης λίγο λίγο θα ησυχάζει). Μια βαθιά κόκκινη πόρτα, μέσα από την πόρτα λουλούδια, μέσα στα λουλούδια καρποί. Μια άσπρη κάμαρα στρωμένη με χαλιά χωρίς συμμετρία -άλλα σχέδια φωτεινά κι άλλα σβησμένα. Δεν κρατάνε πολύ, αλλάζουν, κι εμφανίζονται καινούρια, με ίσκιους και πρόσωπα που διασταυρώνονται, κοιτάζονται λίγο, βγαίνουν έξω από το σχήμα τους, μπαίνουν το 'να μέσα στ' άλλο, και μετά ηρεμούν ξαφνικά, χαμηλώνουν, σωπαίνουν, και παρακολουθούν κάποιον που μπαίνει τώρα μέσα στο δωμάτιο, αλλά όχι τώρα, όχι, όχι τώρα, πολλές μέρες πριν, ή και χρόνια. Και λέει μια κουβέντα, κάθεται λίγο, στέκεται, κάνει αυτά που έκανε τότε, το ίδιο πρόσωπο ακριβώς. Και δεν πειράζει που μέσα στα σχέδια -άλλα φωτεινά κι άλλα σβησμένα- υπάρχει κι αυτό τώρα πού παρακολουθεί με ενδιαφέρον, μπορεί να υπάρχει, μπορεί να υπάρχουν μόνο οι άλλοι, δεν πειράζει καθόλου, αν όμως υπάρχει, η νοσταλγία εξαφανίζεται, όλα εξαφανίζονται, δεν υπάρχει λόγος, υπάρχει μόνο αυτό το δωμάτιο που έχει κλείσει τις πόρτες.
ΑΝΤΡΑΣ Α (έχει συνέρθει τελείως και την κοιτάζει άφωνος, μπορεί και γοητευμένος): Βλέπετε τέτοια πράγματα;
ΓΥΝΑΙΚΑ (ήσυχα, λίγο μετά): Όταν σταθείς εδώ, τα βλέπεις όλα. Το άσχημο είναι όταν δεν ξέρεις τι να τα κάνεις. Θα μπορούσες, ας πούμε να τα ζωγραφίσεις. Αλλά, δεν έχουμε όλοι την ευκαιρία. -[...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602690048
ΕκδότηςΣΤΙΓΜΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1990
Αριθμός σελίδων80
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ
Κωδικός Πολιτείας3970-0056
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

alathiti

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Το φαινόμενο της προσκόλλησης
LOVENHEIM PETER
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS