
ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ;
ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΚωδ. Πολιτείας: 3970-0316
Τιμή Έκδοσης €12.72 | Τιμή Πολιτείας €6.36 | (-50%) |
Κερδίζετε €6.36 |
Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι στις τρέχουσες συνθήκες, υπάρχει περίπτωση σημαντικής καθυστέρησης στην εκτέλεση και την παράδοση της παραγγελίας σας καθώς α/πολλοί εκδότες υπολειτουργούν και επίσης πολλοί έχουν κλείσει χωρίς να μας ενημερώσουν, β/παρά τις δεκάδες έκτακτες προσλήψεις και εμείς οι ίδιοι υπάρχουν μέρες που δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε στον όγκο εργασίας, γ/ οι εταιρείες ταχυμεταφορών (courier) δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της περιόδου και εμφανίζουν μεγάλη δυσλειτουργία. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας τα παραπάνω πριν δημιουργήσετε μία παραγγελία.
- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων
Παρουσίαση
Τα προλογικά σημειώματα, όπως αυτό, είναι αντιπαθητικά κατά τούτο: Ενώ συντάσσονται μετά τη συγγραφή όλων των περιεχομένων, δημοσιεύονται στις πρώτες σελίδες της έκδοσης. Όπως συμβαίνει στα δημόσια θεάματα δηλαδή, που ξεκινούν τις παραστάσεις τους αφού προσέλθουν καθυστερημένες οι αρχές και καταλάβουν τις περίοπτες θέσεις.Και για να αποσπάσουν (οι πρόλογοι) την αναγκαία, τη στοιχειώδη συμπάθεια του αναγνωστικού κοινού, τους αναθέτουμε χρέη θυρωρού, κηπουρού ή καθαρίστριας.
Σημειώνουμε εδώ λοιπόν, ότι τα γραπτά που ακολουθούν προέρχονται από την Γαλέρα, την "Ελευθεροτυπία" του Τεγόπουλου και την "Εφημερίδα των Συντακτών", όπως σε προεπιλεγμένα σημεία ενός θυρωρείου θα αναρτούσαμε τις επιγραφές: "Επιστολές", "Σκάλα υπηρεσίας", "Δεν λειτουργεί", "Επιστρέφω αμέσως".
Και βέβαια μόνον οι εκδότες της πρώτης καταχώρισης έχουν το δικαίωμα να καθορίζουν το που και πότε της αναδημοσίευσης. Ωστόσο, προνοητικός όπως πάντα ο γράφων φρόντισε να πληρώσει (και πληρώνει πολύ ακριβά) τις δημοσιεύσεις των γραπτών του στην Γαλέρα και στην "Ελευθεροτυπία". Και αυτά σε αντίθεση με την "Εφημερίδα των Συντακτών" που παραχωρεί στον γράφοντα το δικαίωμα της αναδημοσίευσης εντελώς δωρεάν. [...] (Από την έκδοση)
Περιεχόμενα
ΘυρωρείοΜε εμμονή στο αμόνι
Συν Αθήνα και χειρομαντεία
Εμπρός για πολλά γκολ με φι
Ο μη Χείρων βέλτιστος
Διακοπές: Ο βαθμός μηδέν της εργασίας
Η 11η Σεπτεμβρίου ως σήμερον, ως αύριον και ως χθες
Αλληλοεπικάλυψη Εικόνων
Ο Παντελής, το γουδοχέρι και το βιολί τους
Λουλούδια αντί μολότοφ, σπρέι αντί όπλων
Εκπαιδευτήρια ο Κρόνος
Οι άθλοι και οι άθλιοι
Παναγιά η κουνίστρα
Το ελιξήριο του γήρατος
Καζαντζίδης ο Θεολόγος
Ο Φρέντ Ασταίρ των γραφικών τεχνών
Η συμπαθητική μελάνη
Ιδέες: το επίσημο νόμισμα των ΗΠΑ
Τα Ταμπού του Έποπα
Έρως, τρύγος, πόλεμος
Ψευδώνυμα εναντίον Κυκλώπων
Η ανίατος καλπάζουσα βετεράνωση
Καραγκιόζης ο ασκεπής
Η αεργία ως κυβερνητικό προσόν
Το Άβατον του πολιτισμού
Μεταξύ Σκύλλας και Σκείρωνος
Ο προϋπολογισμός του Αλεξάντρ Μπισσόν
Η μετά θάνατον τρομοκρατία
Η ουρολογική ενημερότητα
Αλή Ντίνο Μπέη
Υπέρ γαϊδάρων
Λαρίων Φαμαγκούστα Μπουφαβέντο
Το νέο εκπ/τικό σύσ/μα
Η αποβολή της Ιστορίας ως πρόοδος
Το Κυανούν της Πρωσσίας
Βασιλιάς για μία μέρα
Ανωνύμου του Έλληνος
Σουρεαλισμός, κβαντομηχανική και πολλά ούζα
Το βιολί του Ένγκρ
Το ράμφος του Κυρίου
Το τελευταίο καταφύγιο των καθαρμάτων
Ο Μανόλης Αναγνωστάκης και η Οκτομπριάνα
Γελοιότητα: η πολιτική του εφικτού
Αντιποίηση επί στολής
Γιατί δεν αποβιώνουν οι μετανάστες
Τιμή στον πονοκέφαλο και στη μυωπία
Ο Νυμφίος Σουλεϊμάν
Τα μη επανδρωμένα παντελόνια
Φαγιούμ και Καλλιδρομίου
Χοιρινό με μούστο
"Δέηση"
Νταντά! Για τα ατυχήματα του εγώ
Το μελό της γυφτιάς
Ο παπουτσωμένος βίος
To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:
dimbikToν συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:
tegosΚριτικές για το προϊόν
[17/03/2016] tegos. Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστηΒαθμολογία:

Στο γνωστό ύφος αποδόμησης και παιχνιδιού με λέξεις και νοήματα, ένα βιβλίο που συγκέντρωνει την λεπτή ειρωνεία του Καλαϊτζή.
Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Πλοήγηση
Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα
ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα
Νίκος Καρούζος: Διάλογος πρῶτος
Σὰ νὰ μὴν ὑπήρξαμε ποτὲ
κι ὅμως πονέσαμε ἀπ᾿ τὰ βάθη.
Οὔτε ποὺ μᾶς δόθηκε
μία ἐξήγηση
γιὰ τὸ ἄρωμα τῶν λουλουδιῶν τουλάχιστον.Ἡ ἄλλη μισή μας ἡλικ...
