Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΑΝΔΡΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ( ΓΚΟΒΟΣΤΗΣ )

Ο ΑΝΔΡΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ

+
-
SHAW GEORGE-BERNARD (NOBEL 1925)
Κωδ. Πολιτείας: 0910-0491
Τιμή Έκδοσης
€4.20
Τιμή Πολιτείας
€2.94
(-30%)
Κερδίζετε €1.26


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Διάφοροι θόρυβοι του δάσους, βρυχηθμοί λιονταριού. Ένας χριστιανικός ύμνος ακούγεται από μακριά. Ένα μονοπάτι στο δάσος. Ακούγεται ένας μελαγχολικός και πονεμένος βρυχηθμός απ' το βάθος. Ο βρυχηθμός ακούγεται και δεύτερη φορά πιο κοντά. Κουτσαίνοντας μπαίνει στη σκηνή το λιοντάρι, πατώντας μονάχα στα τρία του πόδια. Κρατάει ψηλά το δεξί, όπου είναι μπηγμένο ένα μεγάλο αγκάθι. Κάθεται και το κοιτάζει με προσοχή. Το γλείφει. Το τινάζει. Προσπαθεί να βγάλει το αγκάθι τρίβοντας το πονεμένο πόδι στο χώμα, πράμα που το κάνει να πονεί περισσότερο. Βρυχιέται σπαραχτικά. Το ξαναγλείφει. Δάκρυα κυλούν απ' τα μάτια του. αφήνει κουτσαίνοντας, αποκαμωμένο από τον πόνο, το μονοπάτι και ξαπλώνεται κάτω απ' τα δέντρα. Βγάζει ένα μακρύ αναστεναγμό, σα να ξεφυσάει τρομπόνι και αποκοιμιέται. Απ' το μονοπάτι έρχεται ο Ανδροκλής και η γυναίκα του η Μέγαιρα. Ο Ανδροκλής είναι ένας μικρόσωμος, αδύνατος, γελοίος ανθρωπάκος που η ηλικία του μπορεί να είναι οποιαδήποτε μεταξύ τριάντα και πενηνταπέντε. Έχει ξεθωριασμένα μαλλιά, ξεπλυμένα, συμπονετικά γαλανά μάτια, ευαίσθητα ρουθούνια και πλατύ, πεταχτό μέτωπο. Αυτά είναι τα μόνα καλά που έχει. Τα χέρια του, τα πόδια του και η πλάτη του, αν και κάπως νευρώδη, είναι ζαρωμένα και κακοθρεμένα. Κουβαλάει ένα μεγάλο μπόγο, είναι ντυμένος πολύ φτωχικά, φαίνεται κουρασμένος και πεινασμένος.
Η Μέγαιρα είναι μια όμορφη, απεριποίητη χοντρογυναίκα, στην ακμή της ηλικίας της. δεν κουβαλάει τίποτα και κρατάει μόνο ένα χοντρό μπαστούνι για να στηρίζεται. [...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602709641
ΕκδότηςΓΚΟΒΟΣΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2006
Αριθμός σελίδων48
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΡΜΑ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΟ ΤΖΟΡΤΖ-ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ
Κωδικός Πολιτείας0910-0491
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Christostsiftsis

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
LINHART ROBERT
€9.01 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.51
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
ARASSE DANIEL
€28.40 €14.20
(-50%)
Κερδίζετε €14.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS