Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ // ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧ

ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΕΡΣΑΙΟΥ, ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ & ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΕΠΟΠΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

+
-
ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3040-0762
Τιμή Έκδοσης
€42.00
Τιμή Πολιτείας
€33.60
(-20%)
Κερδίζετε €8.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το εγχειρίδιο "Δίκαιο του Εμπορίου" αναπτύσσει τις βασικές θεματικές πτυχές του εμπορίου, όπως αυτές διαμορφώνονται στο χερσαίο, θαλάσσιο και εναέριο χώρο, στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον της χώρας. Επίσης, παράλληλα αναλύει το θεσμικό πλαίσιο εποπτείας του κράτους στην άσκηση της εμπορικής δραστηριότητας.
Ειδικότερα αναλύονται τα ζητήματα του γενικού μέρους του εμπορικού δικαίου (το εμπόριο, η εμπορική πράξη, ο έμπορος, ο μεσίτης, ο εμπορικός αντιπρόσωπος, το εξωτερικό εμπόριο), η διοικητική εποπτεία του εμπορίου (Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γενική Γραμματεία Εμπορίου, Υπηρεσία Εποπτείας Αγοράς, Διοικητική Επιτροπή Σημάτων, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ΟΤΑ, Επιτροπή Ανταγωνισμού, ΟΒΙ, Επιμελητήρια, Γ.Ε.ΜΗ. κ.ά.), το υπαίθριο εμπόριο και οι λαϊκές αγορές, η βιομηχανική ιδιοκτησία (σήμα, ευρεσιτεχνία κ.λπ.), οι εμπορικές εταιρίες (ΟΕ, ΕΕ, αφανής εταιρία, κοινοπραξία, αγροτικός συνεταιρισμός, ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, Ευρωπαϊκή Εταιρία κ.ά.), τα αξιόγραφα (επιταγή, συναλλαγματική κ.λπ.), το θαλάσσιο εμπόριο (το πλοίο, η σύμβαση ναύλωσης, ναυτική υποθήκη κ.ά.), και τέλος το εναέριο εμπόριο (το αεροσκάφος, αεροπορική υποθήκη, η ΥΠΑ κ.ά.).
Η έκδοση "Δίκαιο του Εμπορίου" φιλοδοξεί να καταστεί ένα χρήσιμο βοήθημα για όποιον αναλαμβάνει δράση στο δημιουργικό χώρο του εμπορίου. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602729816
ΕκδότηςΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2012
Αριθμός σελίδων440
Κωδικός Πολιτείας3040-0762
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η παγωμένη άβυσσος
COLLINS WILKIE
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΒΛΥΝ ΚΟΤΤΟΝ
RONAN FRANK
€14.50 €7.25
(-50%)
Κερδίζετε €7.25

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS