Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 10 1/2 ΚΕΦΑΛΑΙΑ

BARNES JULIAN
Κωδ. Πολιτείας: 4580-0017




Παρουσίαση

Ένας λαθρεπιβάτης στην Κιβωτό του Νώε μας δίνει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα - μια εκδοχή αναπάντεχη, ανατρεπτική, ολότελα διαφορετική από την επίσημη, αλλά που φωτίζει από μια καινούργια σκοπιά την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Έτσι αρχίζει η τολμηρή μυθιστορηματική Ιστορία του κόσμου, που μας δίνει ο Τζούλιαν Μπαρνς. Αρχικά έχουμε την εντύπωση ότι συνίσταται από απλά, συναρπαστικά, αλλά ασύνδετα μεταξύ τους επεισόδια, που εξιστορούνται με περίτεχνο τρόπο. Αλλά βαθμιαία αυτές οι ιστορίες απηχούν η μία την άλλη τα κεφάλαια αλληλοδιαπλέκονται, ορισμένα μοτίβα και σύμβολα επανέρχονται ολοένα, οι κεντρικές ιδέες εκβαθύνονται. Ο Νώε ξεμπαρκάρει από την Κιβωτό, αλλά ούτε ο ίδιος ούτε το ταξίδι του ξεχνιούνται. Ο Μπαρνς δημιουργεί ένα καλειδοσκόπιο αφηγηματικών τύπων, επιστρατεύοντας τη μυθοπλασία, την Ιστορία, τη ζωγραφική, την αυτοβιογραφία. Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη ιστορία, αλλά για κάτι πιο παράξενο, για μια πρόκληση και απόλαυση για τη φαντασία του αναγνώστη. Φιλόδοξο, αλλά προσιτό, πνευματώδες και ευχάριστο, αλλά μαζί σοβαρό, αυτό το βιβλίο είναι έργο ενός εξαίρετου μυθιστοριογράφου. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςA HISTORY OF THE WORLD IN 10 1/2 CHAPTERS
ISBN139789602740118
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2005
Αριθμός σελίδων392
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΑΡΝΣ ΤΖΟΥΛΙΑΝ
Κωδικός Πολιτείας4580-0017
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[13/09/2014] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Αρκετά πρωτότυπο βιβλίο με δόσεις χιούμορ που το χαρακτηρίζω περισσότερο σαν ειρωνεία. Μια μεταμοντέρνα έκδοση της ιστορίας με αφηγητή έναν επιβάτη της ξύλινης κιβωτού που είναι το σαράκι. Ωστόσο από ένα σημείο και μετά είναι μάλλον δύσκολο να κατανοήσει κανείς "πού το πάει ο ποιητής".
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

101 FANΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ! ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!
WARDLEY BRIDGET
€14.20 €5.68
(-60%)
Κερδίζετε €8.52
ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
RUPP W. DAVID
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS