Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ ( ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ )

Ο ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ

+
-
MANFREDI VALERIO-MASSIMO
Κωδ. Πολιτείας: 4580-0466
Τιμή Έκδοσης
€16.60
Τιμή Πολιτείας
€11.62
(-30%)
Κερδίζετε €4.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ιερουσαλήμ, πολιορκία της πόλης από τους Βαβυλώνιους, έτος 586 π.Χ. Με κίνδυνο της ζωής του, ο προφήτης Ιερεμίας φυγαδεύει την Κιβωτό της Διαθήκης και την κρύβει σε μια σπηλιά, στα βάθη της ερήμου.
Σικάγο, τέλος της δεύτερης μ.Χ. χιλιετίας. Προσωπικά δράματα ξεσπάνε σε μια στιγμή τρομακτικής διεθνούς έντασης καθώς η Μέση Ανατολή βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής. Ο αιγυπτιολόγος Γουίλιαμ Μπλέικ βρίσκεται στα ίχνη ενός μυστηριώδους παπύρου ο οποίος περιέχει ένα συγκλονιστικό μυστικό.
Αυτό είναι το κλίμα όταν ανακαλύπτεται τυχαία ένας αρχαίος αιγυπτιακός τάφος. Παρά τα περιορισμένα μέσα που διαθέτει, ο Μπλέικ λύνει το αίνιγμα κομμάτι κομμάτι και φθάνει σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη, σε μιαν υπόθεση που, αν επιβεβαιωθεί, μπορεί να διαλύσει την παγκόσμια ισορροπία.
Γιατί, όμως; Ποια είναι η ταυτότητα του Φαραώ της άμμου; Ο δεξιοτέχνης συγγραφέας οδηγεί στα άκρα τον αναγνώστη, μέσα από το μυστήριο και την ένταση, μέσα από τη λογική ενός αδυσώπητου παιχνιδιού που καθορίζει τη μοίρα και τις πράξεις των ανθρώπων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςIL FARAONE DELLE SABBIE
ISBN139789602743300
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2014
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΡΑΙΚΟΥ ΑΜΠΥ
ΕπιμέλειαΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙΤΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΝΦΡΕΝΤΙ ΒΑΛΕΡΙΟ-ΜΑΣΙΜΟ
Κωδικός Πολιτείας4580-0466
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

hrmantz

Κριτικές για το προϊόν

[15/09/2017] louskou72.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Συμπαθητικό. Είχε στοιχεία ιστορίας όχι όμως εξαιρετικό. Διαβάζεται ευχάριστα, χωρίς όνως να θες να το διαβάσεις με μιας.
[28/12/2015] Avaki.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικο για το ειδος του.Ο Μανφρεντι ,οπως και σε αλλα βιβλια του που εχω διαβασει πλεκει ιστορικα με φανταστικα στοιχεια με περιτεχνο τροπο,χαριζοντας σου ευχαριστη αναγνωση!
[16/12/2014] mar_andreadou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα υπέροχο βιβλίο από έναν υπέροχο συγγραφέα κι αρχαιολόγο. Μεταδίδει το σφυγμό τη στιγμή της ανακάλυψης! Ανατρεπτικό βιβλίο, από αυτά που όταν τα αρχίσεις δεν θέλεις να τα αφήσεις από τα χέρια σου.
[11/04/2013] kostas1966.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Έχει τα στοιχεία που πάντα επιθυμώ σε καλή δοσολογία. Μας φέρνει τα ιστορικά γεγονότα πιο κοντά μας αφού τα προσωποποιεί και τα δίνει στο πιάτο κάνοντάς μας να νιώθουμε ότι είμαστε δίπλα όταν συμβαίνουν. Η αμεσότητα,η πολυμορφία και η πετυχημένη μεταφορά στην σύγχρονη κοινωνία μας απαιτούν ικανότητες που φαίνεται να κατέχει καλά ο Μανφρέντι. Τίποτα δεν είναι όπως πλασάρεται,υπάρχει τόση κακία στον καλύτερο από μας και τόση καλοσύνη στον χειρότερο που κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για τους άλλους και ο Μανφρέντι το ξέρει και το χειρίζεται με τέχνη. Πάντα κάτι καινούργιο,πάντα κάτι το διαφορετικό περιμένει τον αναγνώστη που τα γεγονότα κατά συρροή τον κρατούν απασχολημένο ώσπου να έρθει το τέλος όπου θα διαπιστωθεί ότι υπάρχει ακόμα ένας άσος στο μανίκι! Τον Φαραώ τον απόλαυσα, με τράβηξε και σίγουρα ο συγγραφέας προκρίνεται και στον επόμενο γύρο των αναγνωστικών μου προτιμήσεων.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Στάχτη
DELEDDA GRAZIA (NOBEL 1926)
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
BACIGALUPI PAOLO
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS