Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Χ/Δ ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΛΗ (2η)

Χαρταετοί πάνω απ' την πόλη (2η χαρτόδετη έκδοση)

+
-
HOSSEINI KHALED
Κωδ. Πολιτείας: 4580-0935
Τιμή Έκδοσης
€18.80
Τιμή Πολιτείας
€13.16
(-30%)
Κερδίζετε €5.64


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο νεαρός Αμίρ ζει στην Καμπούλ με τον στοργικό αλλά αυστηρό πατέρα του. Αποφασισμένος να του αποδείξει την αξία του, παίρνει μέρος σ' έναν παραδοσιακό αγώνα με χαρταετούς. Ο Χασάν, πιστός φίλος και υπηρέτης του, είναι πρόθυμος, όπως πάντα, να τον βοηθήσει. Κανένα απ' τα δυο αγόρια όμως δεν μπορούσε να προβλέψει ότι αυτό που θα συνέβαινε στον Χασάν εκείνο το απόγευμα του αγώνα θα άλλαζε για πάντα τη ζωή τους. Μετά την εισβολή των Ρώσων και τη φυγή του Αμίρ στην Αμερική, ο νεαρός Αφγανός θα συνειδητοποιήσει ότι κάποια μέρα θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην πατρίδα του μόνο και μόνο για να βρει αυτό που δεν μπορεί να του χαρίσει ο καινούριος κόσμος του: τη λύτρωση.
Μια ιστορία θυσίας, προδοσίας και ανθρώπινων σχέσεων με φόντο την Ιστορία του Αφγανιστάν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Το βιβλίο παρέμεινε για δυο χρόνια στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ των New York Times, γυρίστηκε κινηματογραφική ταινία και τιμήθηκε με το Βραβείο PENGUIN/ORANGE BROADBAND READERS' GROUP PRIZE.

Περιεχόμενα

Πρόλογος του συγγραφέα για την 20ή επέτειο έκδοσης του βιβλίου
Θεώρηση κειμένου: Γιώργος Χριστόπουλος
Τυπογραφική Επιμέλεια: Χρυσούλα Τσιρούκη
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE KITE RUNNER
ISBN139789602749289
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςHOSSEINI KHALED
ΜετάφρασηΚΑΤΣΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΕπιμέλειαΤΣΙΡΟΥΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΟΣΕΙΝΙ ΚΑΛΕΝΤ
Κωδικός Πολιτείας4580-0935
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

xristina.kitten, ΦΑΙΝΙΑ, vivikar, floragraeca, mourtz13, dimbik, Chaosman

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

βαγγέλης καταχανάς, floragraeca, doc01, Chaosman, Stam.maria

Κριτικές για το προϊόν

[29/08/2017] mihosal.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το μυθιστόρημα αυτό σε μεταφέρει σε τόπους μακρινούς, και μια άλλη εποχή ωραία. Δύο αγόρια που μεγάλωσαν μαζί, δύο φίλοι πολλοί καλοί είναι και οι κεντρικοί ήρωες της ιστορίας. Ένας παραδοσιακός αγώνας χαρταετων και ένα άσχημο περιστατικό όμως, θα σταθεί η αιτία να απομακρυνθούν τα δύο αυτά αγόρια. Τι θα γίνει όταν μετά από χρόνια θα επιστρέψει το ένα αγόρι, άντρας πια στα μέρη που έζησε ως παιδί;;; Τι θα αντικρύσει και ποια συναισθήματα θα νοιώσει;;; Είναι μια ιστορία που σου προκαλεί πολλά ερωτηματικά και αρκετή θλίψη. Τα συναισθήματα που δημιουργούνται στον αναγνώστη, με κύριο συναίσθημα την θλίψη, είναι ανάμεικτα. Ένα βιβλίο που αγγίζει την ψυχή του αναγνώστη, ένα μυθιστόρημα που αναλύει έννοιες όπως συμφιλίωση, κοινωνικό υπόβαθρο, θρησκεία, πολιτιστική ταυτότητα, ανθρώπινες σχέσεις υπό το πέπλο μιας χώρας και ενός λαού κατεστραμμένου και εξαντλημενου κάτω από τη σκιά του πολέμου. Ένα εξαιρετικό βιβλίο που αξίζει να διαβάσει κανείς.
[26/08/2015] ΣΤΕΛΛΑ Π.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα καταπληκτικό βιβλίο, που δείχνει πως ένας πόλεμος καταστρέφει μια χώρα χιλιάδες όνειρα εκατομμύρια ψυχές. Πως οι γονείς και η οικογένεια είναι το ορμητήριο για να πας μπροστά όταν το χρειάζεσαι, το λιμάνι να αναπαυτεις.Μας δείχνει μια κουλτούρα άγνωστη. Μπράβο στον συγγραφέα
[16/08/2012] doranet.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό βιβλίο.Μας παρουσιάζεται η πόλη της Καμπούλ πριν,κατά τη διάρκεια και μετά τον πόλεμο με τουσ πρωταγωνιστέσ να επηρεάζονται από τις αλλαγέσ που συμβαίνουν τόσο σε ατομικό αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικόοικονομικό πλαίσιο.Πολλά τα κοινωνικά και ηθικά μυνήματα που εκφράζονται.Συγκινητικό βιβλίο,περιγραφές που σε ταξιδεύουν και καταστάσεις που σε προβληματίζουν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΓΩ, Ο ΣΕΡ (+CD)
ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
€19.90 €6.96
(-65%)
Κερδίζετε €12.94
Τα υπόγεια του Βατικανού (σκληρόδετη έκδοση)
GIDE ANDRE (NOBEL 1947)
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS