Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΟΙΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ( ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ )

ΜΟΙΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

HIGHSMITH PATRICIA
Κωδ. Πολιτείας: 3690-0268




Παρουσίαση

Ο Ραμόν επισκευάζει έπιπλα. Ο Θίοντορ ζωγραφίζει. Ο Ραμόν είναι ένας ευσεβής καθολικός που ζει στο Μέξικο Σίτυ, όχι μακριά από την περιοχή που γεννήθηκε μέσα στη φτώχια. Ο Θίοντορ, ένας πλούσιος Γερμανός που βρέθηκε σε μια χώρα όπου τα χρήματα αγοράζουν κάποιες ανέσεις αλλά όχι και τη γαλήνη, δεν πιστεύει σε τίποτα. Θα νόμιζε κανείς ότι οι άντρες αυτοί δεν έχουν τίποτα κοινό. Εκτός, φυσικά, από το ότι έχουν κοιμηθεί και οι δύο με τη Λέλια.
Ήταν καλοί φίλοι, έτσι δεν τους ένοιαζε που μοιράζονταν τη στοργή της. Μέχρι που η Λέλια βρίσκεται βιασμένη, δολοφονημένη και φρικτά ακρωτηριασμένη. Ο Ραμόν και ο Θίοντορ, ύποπτοι και οι δύο, βυθίζονται σε μια κόλαση εντάσεων και αμφιβολιών, όπου ο καθένας αναζητά τη δική του παρηγοριά και τη δική του αλήθεια. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Το (τελευταίο) βιβλίο της Χάισμιθ ξεπερνά τα όρια της "αστυνομικής λογοτεχνίας", όπως έχει χαρακτηριστεί το έργο της, μετά το πρώτο της μυθιστόρημα Ξένοι στο Τρένο, το 1950. Είναι καιρός να διαβαστεί από ένα αναγνωστικό κοινό". (CAROL AMES, LOS ANGELES TIMES)
"Η Χάισμιθ είναι σε μεγάλη φόρμα πέρα από τον τρόμο που επιφυλάσσει στους αναγνώστες, τους προσφέρει και τη χαρά της γνωριμίας με δύο άντρες δεμένους με συναισθήματα τόσο βαθιά, που δεν κλονίζονται παρά την πιθανότητα ο ένας από τους δύο να είναι δολοφόνος". (JANICE HARAYDA, THE CLEVELAND PLAIN DEALER)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςA GAME FOR THE LIVING
ISBN139789602831571
ΕκδότηςΡΟΕΣ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2003
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΛΕΡΙΟΥ ΕΥΑ
ΕπιμέλειαΚΟΥΒΑΡΑΚΟΥ ΝΑΝΣΥ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΑΙΣΜΙΘ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ
Κωδικός Πολιτείας3690-0268
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

giaoik, KAROUSEL, vs1974

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Σχέδιο διαφυγής
BIOY CASARES ADOLFO
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
ΧΙΟΥΜΟΡ
EAGLETON TERRY
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS