Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ( ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ / ΣΕΙΡΑ )

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ

+
-
ZWEIG STEFAN
Κωδ. Πολιτείας: 3690-0278
Τιμή Έκδοσης
€10.60
Τιμή Πολιτείας
€7.42
(-30%)
Κερδίζετε €3.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΣΤΑΘΕΡΑ. "ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕ, αναγνώρισέ με επιτέλους!" φώναζε το βλέμμα μου. Αλλά τα μάτια σου χαμογελούσαν φιλικά και ανήξερα. Με φίλησες ακόμα μια φορά. Αλλά δε με αναγνώρισες. Προχώρησα βιαστικά, γιατί ένιωθα ότι είχαν ανέβει δάκρυα στα μάτια μου και δεν έπρεπε να τα δεις. Στον προθάλαμο έπεσα σχεδόν πάνω στον υπηρέτη σου, και τότε - σ' αυτό το ένα, ακούς; σ' αυτό το ένα δευτερόλεπτο, που τον κοίταξα με δάκρυα στα μάτια, ένα φως έλαμψε μέσα του. Σ' αυτό το ένα δευτερόλεπτο, μ' αναγνώρισε ο γέρος άντρας που είχε να με δει από παιδί. Αυτό το δευτερόλεπτο κατάλαβε ίσως για μένα περισσότερα απ' ό,τι εσύ σ' όλη σου τη ζωή".

Το Γράμμα μιας άγνωστης, η δημοφιλέστατη νουβέλα του Στέφαν Τσβάιχ, είναι η ιστορία ενός μεγάλου πάθους. Μια έφηβη ερωτεύεται έναν νέο, πετυχημένο συγγραφέα και χτίζει όλη της τη ζωή πάνω στην ύπαρξή του. Τρεις φορές τους φέρνει κοντά η μοίρα και κάθε φορά ο γοητευτικός και επιπόλαιος συγγραφέας τη δέχεται στη ζωή του για λίγο με χαρά και την περιβάλλει με το στιγμιαίο, επιπόλαιο πάθος του - χωρίς όμως να τη θυμάται ποτέ την επόμενη φορά. Όταν θα πάρει το γράμμα της θα είναι πια πολύ αργά...
Το Γράμμα μιας άγνωστης είναι μια τραγική ιστορία αγάπης στην οποία πρωταγωνιστεί η αδάμαστη γυναικεία θέληση και η υπέροχη Βιέννη της μπελ επόκ. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602831748
ΕκδότηςΡΟΕΣ
ΣειράΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2003
Αριθμός σελίδων112
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΛΙΑΝΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
ΕπιμέλειαΚΑΡΑΤΖΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΣΒΑΙΧ ΣΤΕΦΑΝ
Κωδικός Πολιτείας3690-0278
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[05/10/2020] fotinipoliteia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό βιβλίο, όπως κι ό,τι άλλο έχω διαβάσει του Zwieg. Εντυπωσιάζει με τη δύναμή της η διήγηση, μέσα από ένα γράμμα τόσο βαθειά ερωτικό κι απελπισμένο όπως τίποτα άλλο ανάλογο. Αν υπάρχουν παραλληρισμοί με τον συγγραφέα και τη ζωή του, έχει ενδιαφέρον για την εικόνα που είχε χτίσει για τον εαυτό του. Τα έργα του είναι ξεχωριστά και διαβάζονται απνευστί.
[09/04/2013] patpat.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
δεν υπαρχουν λογια.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΓΓΛΙΚΑ)
ΔΕΠΟΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
€33.92 €15.26
(-55%)
Κερδίζετε €18.66
ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ
LORIDAN-IVENS MARCELINE
€6.90 €2.07
(-70%)
Κερδίζετε €4.83

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS