Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΑΣΚΑ ΖΙΓΚΟΥΛΙΟΦ ( ΡΩΣΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ / ΣΕΙΡΑ )

ΣΑΣΚΑ ΖΙΓΚΟΥΛΙΟΦ

+
-
ANDREYEV LEONID
Κωδ. Πολιτείας: 3690-0030
Τιμή Έκδοσης
€18.02
Τιμή Πολιτείας
€12.61
(-30%)
Κερδίζετε €5.41


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο ΣΑΣΚΑ ΖΙΓΚΟΥΛΙΟΦ, Ο ήρωας του Αντρέγιεφ, είναι ένας νεαρός Ρώσος με γενναία ψυχή που ενσαρκώνει τον αγνό επαναστάτη, τον έτοιμο να θυσιαστεί για το μέλλον της πατρίδας του. Ο Σάσκα και μερικοί σύντροφοί του πιστεύουν βαθιά στα ιδανικά και τους στόχους τους, αλλά τα περισσότερα μέλη της ομάδας έχουν απώτερο σκοπό το κέρδος και το χρήμα. Ο Σάσκα το συνειδητοποιεί με πίκρα, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Η καταστροφή και ο άδικος χαμός δεν αργούν να έρθουν. . . Ο Λεονίντ Αντρέγιεφ, πραγματικός επαναστάτης κι ο ίδιος με πλατιές ριζοσπαστικές ιδέες και βαθιές επιρροές από τον Σοπενχάουερ, τον Ντοστογιέφσκι και τον Νίτσε δεν καταπιάνεται στα έργα του με υψηλές θεωρίες και ιδέες κάτι για το οποίο συχνά τον κατηγορούσαν οι σύγχρονοί του: το ενδιαφέρον του επικεντρώνονται πάντα στον άνθρωπο που πάσχει και αγωνίζεται να νικήσει το αναπόδραστο της μοίρας του. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602831823
ΕκδότηςΡΟΕΣ
ΣειράΡΩΣΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2004
Αριθμός σελίδων408
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΕπιμέλειαΚΑΡΑΤΖΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΝΤΡΕΓΙΕΦ ΛΕΟΝΙΝΤ
Κωδικός Πολιτείας3690-0030
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

eleutheriakos7

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

asd1982, Thalium, speeros, dimitrios.n.t, Isidora97, johkal, eleutheriakos7, geopap1984, Krvag, blacknarcissus

Κριτικές για το προϊόν

[29/06/2022] kkon1966.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Αρκετά καλό ψυχογραφημα της νεανικής επαναστατημένης ψυχής. Ένας νεαρός απο καλή οικογένεια στην προεπαναστατικη τσαρική Ρωσία, με αγωνίες για το μέλλον του και το μέλλον της πατριδας του, μπλεκεται με έναν ιδιορρυθμο ονειροπόλο επαναστάτη και καταλήγει να δημιουργήσει μια βραχύβια αντάρτικη ομάδα που εκτελεί επιθέσεις και επιδρομές σε πλουσιους γαιοκτήμονες για να κερδίσουν οι φτωχοί και κατατρεγμενοι χωρικοί τον καθημερινό τους επιουσιο. Συντομα ανακαλυπτει ότι η αγνότητα των προθεσεων του δεν γίνεται αντιληπτή από τον πολυ κόσμο και δίχως να το καλοκαταλαβει βρίσκεται βουτηγμένος στο έγκλημα και τη διαφθορά. Ένας ένας οι σύντροφοι τον εγκαταλείπουν η σκοτώνονται μέχρι να έρθει το μοιραίο τέλος και για τον ίδιο. Τραγική φιγουρα η αγαπημένη του μητέρα που αρνείται ως το τέλος να δεχτεί την φοβερή πραγματικοτητα του χάμου του μοναχογιου της. Το κείμενο διαπνέεται από ποιητικοτητα και απο έξοχες περιγραφές της φυσης. Το βρήκα πολυ ενδιαφέρον.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ; ΟΧΙ ΠΙΑ!
MELLODY PIA
€16.08 €6.43
(-60%)
Κερδίζετε €9.65
Ο νόμος των δρόμων
CONNELLY MICHAEL
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS