Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ( ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ / ΣΕΙΡΑ )

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ

+
-
ZWEIG STEFAN
Κωδ. Πολιτείας: 3690-0294
Τιμή Έκδοσης
€12.72
Τιμή Πολιτείας
€8.90
(-30%)
Κερδίζετε €3.82


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η νύχτα που πέρασε στον ιππόδρομο του Πράτερ ένας Βιεννέζος αριστοκράτης δεν είναι μόνο «φανταστική», μαγική, είναι και θαυματουργή κι αυτό γιατί η νύχτα εκείνη προκάλεσε μια συνταρακτική αφύπνιση μέσα του. Ο ήρωας περιγράφει τον εαυτό του όπως ήταν πριν απ’ αυτή τη νύχτα, σε σημειώσεις που βρέθηκαν μετά το θάνατό του: ένας αριστοκράτης της καλής κοινωνίας της Βιέννης που περνούσε τον καιρό του μέσα σε μια ανέμελη απραξία. Ώσπου, μια μέρα, ζει στον ιππόδρομο του Πράτερ μια εμπειρία που τον αλλάζει ολοκληρωτικά: κυριεύεται από το πάθος. Η μεταστροφή αυτή είναι ψυχολογική όσο και δραματική. Ο ήρωας είναι τώρα μεθυσμένος από αυτό που παρατηρούσε αφ’ υψηλού και ζήλευε στους άλλους. Στη διάρκεια της νύχτας, η περιφρόνηση έγινε έλξη μαγική. Αυτή η πλήρης ανατροπή, με όλες τις σκληρές αμφιταλαντεύσεις που τη συνοδεύουν, είναι το μυστικό της ζωής του. Για να την επιτύχει, θα χρειαστεί να ζήσει ακόμη μια εμπειρία, αυτή της καταγραφής των συναισθηματικών του μεταπτώσεων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPHANTASTISCHE NACHT
ISBN139789602831922
ΕκδότηςΡΟΕΣ
ΣειράΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2004
Αριθμός σελίδων144
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΗΜΟΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕπιμέλειαΛΙΑΝΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΣΒΑΙΧ ΣΤΕΦΑΝ
Κωδικός Πολιτείας3690-0294
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

leukokrino, Christos Kitsos

Κριτικές για το προϊόν

[09/09/2019] fotinipoliteia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Αν και αγαπημένος ο Zweig,το συγκεκριμένο είναι αρκετά κατώτερο των προσδοκιών μου. Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις του ήρωα είναι ατελείς και δεν αποφεύγει ο συγγραφέας να γίνεται αυτοηδονούμενος. Το καθαυτό γενεσιουργό αίτιο η αφορμή για την έναρξηη της φανταστικής νύχτας ή της ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης του ήρωα είναι ελλειμματικό και αφήνει χώρο για άπειρα ερωτήματα. Κλείνει με μια κατά τα άλλα κοινότυπη δήλωση που αφαιρεί κάθε γοητεία από το κείμενο. Αναμφίβολα το κείμενο ρέει σύμφωνα με τις επιταγές του μάστορα Zweig και μόνο για αυτό η βαθμολογία δεν είναι κάτω από τρία.
[26/06/2019] iceage2609.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Φανταστική νύχτα απο τον φανταστικό Στεφάν Τσβάϊχ. Ακόμα μια νουβέλα μαγική οπου διαβάζεται απνευστί.Ο τρόπος γραφής του συγγραφέα μοναδικός, ο τρόπος περιγραφής των συναισθημάτων κ της ατμοσφαιρας μοναδικός,η ικανότητα ξεφλουδίσματος της ψυχοσύνθεσης των χαρακτηρων ανεπανάληπτος.
[09/04/2013] patpat.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
πραγματικα μια φανταστικη νυχτα....
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ !
HESSEL STEPHANE
€3.00 €1.50
(-50%)
Κερδίζετε €1.50
ΛΕΓΕΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΑΛΑΓΓΑΣ
COLE MYKE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS