Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Β΄ Τ. ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΒΙΟΛΙ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΒΙΟΛΙ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

+
-
LAOUREUX NICOLAS
Κωδ. Πολιτείας: 2900-0222
Τιμή Έκδοσης
€18.60
Τιμή Πολιτείας
€14.88
(-20%)
Κερδίζετε €3.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Οι "μέθοδοι" για Βιολί γενικά περνούν από την πρώτη θέση στη δεύτερη, από τη δεύτερη στην τρίτη και ούτω καθ' εξής με αριθμητική σειρά.
Το να πάμε αμέσως από την πρώτη στην τρίτη θέση φαίνεται πιο απλό και πιο εύκολο. Αργότερα ο μαθητής θα βρει την δεύτερή του θέση μεταξύ της πρώτης και της τρίτης. Επιπλέον, αυτός ο τρόπος μεθόδευσης θα μας επιτρέψει να αρχίσουμε, ταυτόχρονα, την πάρα πολύ σημαντική μελέτη των αλλαγών. Η μελέτη των δακτυλισμών των θέσεων φαίνεται κατ' αρχάς, ότι είναι το δύσκολο σημείο. Όμως, αυτό είναι καθαρά θέμα απομνημόνευσης αριθμών.
Πάρτε έναν μαθητή που ήδη γνωρίζει τις θέσεις του και δώστε του ένα αρκετά γρήγορο μουσικό κομμάτι που πηγαίνει από τη μία θέση στην άλλη. Η δυσκολία που θα συναντήσει κατά το παίξιμο θα είναι ακριβώς στις αλλαγές θέσης.
Είναι απολύτως απαραίτητο να προλάβουμε αυτή τη δυσκολία στην αρχή με πολλές ασκήσεις με αλλαγές. Είναι σημαντικό, για να γίνονται εύκολα οι αλλαγές, ο μαθητής να κρατά την παλάμη του χεριού καλά μακρυά από το μανίκι του οργάνου και ιδιαίτερα να αποφεύγει να παραμένει το χέρι στην άκρη του βιολιού όταν φτάνει στην τρίτη θέση. Ο αντίχειρας δεν θα πρέπει να είναι λυγισμένος γύρω από την άκρη του μανικιού. Αυτό θα προκαλούσε μία μετατόπιση της θέσης του χεριού και θα έκανε αργότερα την αλλαγή από την τρίτη θέση στην πέμπτη πολύ άτεχνη. (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602900871
ΕκδότηςΝΑΚΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1991
Αριθμός σελίδων58
Διαστάσεις31x23
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΑΟΥΡΟ ΝΙΚΟΛΑ
Κωδικός Πολιτείας2900-0222
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Εράν - βυζαντινά αμαρτήματα
ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€22.20 €11.10
(-50%)
Κερδίζετε €11.10
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΠΕΜΠΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS