Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΡΜΟΝΙΑ ( ΝΑΚΑΣ )

ΑΡΜΟΝΙΑ

+
-
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2900-0018
Τιμή Έκδοσης
€41.10
Τιμή Πολιτείας
€32.88
(-20%)
Κερδίζετε €8.22


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

[...] Οι τεχνητές συγχορδίες είναι ένα κεφάλαιο που εισάγεται για πρώτη φορά. Τα κεφάλαια των μετατροπιών και των αλλοιωμένων συγχορδιών παρουσιάζονται στον σπουδαστή από μια νέα οπτική. Η εξήγηση όλων αυτών των διαπιστώσεων θα εκτεθεί με λεπτομέρειες στο βιβλίο που θα εκδοθεί προσεχώς με τίτλο: "Η ερμηνεία του αρμονικού φαινομένου".
Η προσπάθειά μας υπήρξε ιδιαίτερα προσεκτική στο ύφος των θεμάτων που δίνουμε για λύση. Φροντίσαμε να δώσουμε θέματα (όλα αυθεντικά), σε διαφορετικά στυλ, καλύπτοντας, στα μέτρα του δυνατού, τους τρεις αιώνες που κυριάρχησε η αρμονία του τονικού συστήματος. Η μεθοδολογία που ακολουθήσαμε στην παρουσίαση και ανάπτυξη των κεφαλαίων προσπαθήσαμε να είναι αποτελεσματική, παρουσιάζοντας την αρμονία όπως είναι, δηλαδή με κίνηση, με ζωή, με εξέλιξη.
Με το θεωρητικό μέρος που εκτίθεται, στο βιβλίο, θεωρήσαμε σκόπιμο, εκτός από τα θέματα αρμονίας που δίνουμε, να προσφέρουμε στον σπουδαστή ένα ανεξάρτητο βιβλίο, αυτό των "Λύσεων" (των θεμάτων), επειδή πιστεύουμε πως η θεωρία χωρίς την πράξη είναι μια ατελής προσφορά. Ο σπουδαστής θα πρέπει να λύνει τα δοσμένα θέματα κάθε κεφαλαίου σύμφωνα με την δική του κρίση και καλλιτεχνική ευαισθησία και στην συνέχεια θα ανατρέχει στο βιβλίο των λύσεων συγκρίνοντας τις δύο διαφορετικές λύσεις. Θα επωφεληθεί από το βιβλίο λύσεων μόνον εάν το συμβουλευτεί αφού έχει ολοκληρώσει την προσωπική του εργασία σε κάθε θέμα.
Θα θεωρούσαμε παράλειψή μας εάν δεν υπενθυμίζαμε στον σπουδαστή τις απαραίτητες γνώσεις της θεωρίας της μουσικής που θα πρέπει να έχει αφομοιώσει πριν αρχίσει την σπουδή της αρμονίας. Συστήνουμε την "Κλασική Θεωρία της μουσικής" και ιδιαίτερα το μέρος των σημειώσεων, καθώς και τις "Ασκήσεις της Θεωρία της μουσικής", βιβλίο, που περιέχει όλες τις αναγκαίες ασκήσεις, οι οποίες θα καταστήσουν ικανό τον σπουδαστή να παρακολουθήσει με άνεση τα μαθήματα αρμονίας.
Με την πεποίθηση ότι προσφέρουμε στους νέους σπουδαστές της μουσικής τις απαραίτητες γνώσεις με τον κατάλληλο τρόπο για την κατάκτηση της αρμονίας, θέτουμε το βιβλίο μας στην κρίση τους. (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Μέρος Πρώτο: Η τρίφωνες φυσικές συγχορδίες
Η ΤΡΙΦΩΝΗ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΥΓΧΟΡΔΙΩΝ
ΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΣΥΓΧΟΡΔΙΕΣ
Μέρος Δεύτερο: Οι τρίφωνες τεχνητές συγχορδίες
ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΦΘΟΓΓΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ
Η ΕΛΑΣΣΩΝ ΜΕΛΩΔΙΚΗ
Μέρος Τρίτο: Τετράφωνες και πεντάφωνες συγχορδίες
Η ΤΕΤΡΑΦΩΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ
Η ΠΕΝΤΑΦΩΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ
Η ΠΕΝΤΑΦΩΝΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΙΕΣ
ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΣΥΓΧΟΡΔΙΕΣ
Μέρος Τέταρτο: Ξένοι φθόγγοι
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ (RETARDS)
ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ (ORNEMENTS)
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ
Λεπτομέρειες
ISBN139789602902424
ΕκδότηςΝΑΚΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2007
Αριθμός σελίδων350
Διαστάσεις28x21
Κωδικός Πολιτείας2900-0018
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΥΒΕΛΕΣ
CERVANTES SAAVEDRA MIGUEL. DE
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Νανά
ZOLA EMILE
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS