Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

+
-
ΓΙΑΒΑΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4380-0355
Τιμή Έκδοσης
€12.72
Τιμή Πολιτείας
€10.18
(-20%)
Κερδίζετε €2.54


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Έρχεται κάποια στιγμή που η απλή καθημερινότητα δεν μας καλύπτει, που νιώθουμε πως λείπουν κάποια κομμάτια από το παζλ που λέγεται ζωή και τότε αρχίζουμε ν' αναρωτιόμαστε...Ποιος είμαι; Από που έρχομαι; Πού πάω; Τι είναι τελικά αυτό που λέμε ζωή; Τι σημαίνει θάνατος; Εγώ ποιος είμαι, αυτός που βλέπω στον καθρέπτη ή μήπως αυτό που λέμε ψυχή; Τι είναι ψυχή;
Οι φιλόσοφοι και Μεγάλοι Δάσκαλοι ανά τους αιώνες θεωρούν πώς όταν έρθει αυτή η στιγμή για τον άνθρωπο, αυτό σημαίνει πως η ψυχή του είναι αρκετά ώριμη να μάθει, να πληροφορηθεί τις μεγάλες αλήθειες που διέπουν την ζωή μας στον πλανήτη που φιλοξενούμαστε, σ' αυτό το γήινο σχολειό που όλοι φοιτούμε. Η γνώση αυτή ουδεμία σχέση έχει με την θύραθεν παιδεία που όλοι παίρνουμε για να μπορέσουμε να πορευθούμε, να εξελιχθούμε, να επιβιώσουμε. Η γνώση αυτή είναι η ορθή σοφία που έφεραν στην γη σπουδαίες οντότητες, μεγάλοι Δάσκαλοι για να μας βοηθήσουν να βρούμε την αληθινή μας ταυτότητα, να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είμαστε, να βρούμε την ομορφιά μέσα μας και να αποκτήσουμε μια άλλη ποιότητα ζωής βασισμένη σε αρχές, διάκριση, γνώση, αλήθεια. Το ταξίδι είναι μαγικό, με πολλές δοκιμασίες και εμπόδια που καλούμαστε να ξεπεράσουμε, θα νιώθουμε σαν να τραβάμε πέπλα που σταδιακά θα μας αποκαλύπτουν την αλήθεια της ύπαρξής μας. Όμως κάποτε θα έρθει η στιγμή που σαν άλλος Οδυσσέας θα φθάσουμε στην Ιθάκη μας, στην ένωση με την αληθινή μας υπόσταση.
Το βιβλίο γεννήθηκε με όνειρο να μας βοηθήσει στο ταξίδι μας αυτό. Πάμε λοιπόν και... Καλό μας ταξίδι!!! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Η αρχή
Γνωριμία με τον δάσκαλο
Η κρίγια γιόγκα
Οι ομιλίες
Οι εκδρομές
Η λαμπρή
Ο απολογισμός
Η ράτζα γιόγκα
Η εορτή του Αγίου Νικολάου
Οσίου Ποταπίου - Η μύηση
Η χριστουγεννιάτικη ομιλία
Μάης του 1993
Η μετά δάσκαλον εποχή
Περί κάρμα
Δεύτερη φάση μαθητείας
Αποσυμβολισμός
Μυστικισμός
Ο μέγα Πυθαγόρας και η εποχή του
Ο άρχων Μιχαήλ
Επίλογος
Ευχαριστίες
Λεπτομέρειες
ISBN139789602950494
ΕκδότηςΦΙΛΙΠΠΟΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2018
Αριθμός σελίδων184
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας4380-0355
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

[10/08/2019] Ellie789.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Β΄ΜΕΡΟΣ - ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ
ΑΠΟ ΗΛΙΑ ΚΑΤΣΙΑΜΠΑ
τον αμύητο και με σωρεία προβλημάτων σωματοψυχικών κόσμο-άνθρωπο-επισκέπτη, παρέχοντάς του φυσικές και πνευματικές υπηρεσίες/βοήθειες για όσους βέβαια τις είχαν ανάγκη/αιτούνταν.

Κι αυτό γινόταν τόσο με τις εσωτερικές θεραπείες που έκανε, τον ΔΥΝΑΜΙΚΟ και ΛΥΣΙΤΕΛΗ για κάθε πρόβλημα -εξωτερικό, εσωτερικό και πνευματικό- ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ του λόγο, αλλά και τα κάπου 180 συγγράμματά του που παρέδωσε προς αρωγή και εμβάθυνση κάθε ναυτιλλομένης ψυχής στον δρόμο του Καλού και του ΤΕΛΕΙΟΥ.

Φυσικά εδώ βρίσκεται περισσότερο ενήμερος και για τους μαθητές του Δασκάλου και τον εκάστοτε λειτουργικό ρόλο που έπαιζαν γύρω του, ατομικά και συλλογικά, συμβάλλοντας στο έργο του αλλά ακόμα περισσότερο στην δική τους ιδιαίτερη εκπαίδευση/εξέλιξη που τους αναλογούσε.

Πληροφορείται επιπλέον τα μικρά ονόματά τους, έστω με το αρχίγραμμά τους, και τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν/συνέβαλαν με την δική τους συνεισφορά τόσο σε σχέση με την Άννα όσο και γενικότερα, αν και όλο αυτό μόνο ακροθιγώς μπορεί να παρουσιαστεί μέσα από ένα τέτοιο σύγγραμμα που προσπαθεί με ήθος και εντιμότητα να καταγράψει τις θεμελιωδέστερες όψεις και δράσεις του έργου του Δασκάλου στην πορεία μιας ψυχής, που με το απλόχερο ερέθισμα/ευκαιρία που της δόθηκε από τη νονά της, την στήριξη των συμμαθητών της και την ουσιαστική διδασκαλία του Διδασκάλου φθάνει να σηκώνει το πέπλο της Ίσιδας και με έκπληξη να διαπιστώνει σοκαρισμένη την αληθινή ζωή, την βαθιά κατανόηση και την εσωτερική χαρά-ευδαιμονία που απορρέουν απ' αυτήν, παραμένοντας έκτοτε μία "χαζούλα" και αγαθή/έντιμη/αγωνιζόμενη ψυχή («Σαχαζίας-Σαν-χαζός») του Κυρίου στον αέναο Θείο Θαυμασμό/Λίγωμα και Αγαλλίασή της προς Εκείνον και στην ειλικρινή στήριξη κάθε συνοδοιπόρας άλλης ψυχής καθώς και στο έργο του Δασκάλου που έχει γραφεί μέσα της με πύρινα γράμματα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Σχέδιο διαφυγής
BIOY CASARES ADOLFO
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
KALINKOVA IRVANA
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS