Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ

ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ

+
-
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3008-0142
Τιμή Έκδοσης
€13.78
Τιμή Πολιτείας
€9.65
(-30%)
Κερδίζετε €4.13


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Σε έναν μεσαιωνικό κόσμο που βρίθει από μυθικά πλάσματα, μυστικά περάσματα, ξόρκια, φίλτρα, χάρτες και μαγικά σύμβολα, ένας Ιππότης του Τάγματος του Ναού λαμβάνει εντολή από τον Μέγα Μάγιστρο να βρει και να μεταφέρει στο αρχηγείο των Ναϊτών στη Γαλλία το Άγιο Δισκοπότηρο, την Ιερή Λόγχη και την Κιβωτό της Διαθήκης.
Σ' αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, αναδύεται μια περίοδος της ανθρωπότητας κατακλυσμένη από βία, περιπέτειες, ρομαντισμό και θάρρος, όπου το άγνωστο παραμονεύει παντού! Από το Βασίλειο της Ιερουσαλήμ στην Αγία Σοφία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, από τα έγκατα της γης στην Υπερβορεία και στο νησί της Θούλης, κι από τις κατακόμβες της Ρώμης στη Μεσόγειο των πειρατών και στις πυραμίδες των Φαραώ.
Σταυροφόροι και ιππότες, πολεμιστές και ξωτικά, δαίμονες και στρατιές αρχαγγέλων εμπλέκονται στη δίνη της αρχέγονης πάλης μεταξύ καλού και κακού. Και μέσα σε όλα αυτά ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

1. Βασίλειο της Ιερουσαλήμ
2. Στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία
3. Στα έγκατα της γης
4. Προς την Άγνωστη Γη
5. Αναζητώντας της Θούλης το νησί
6. Το Άγιο Δισκοπότηρο
7. Επιστροφή στην Ευρώπη
8. Στο βασίλειο του Εφιάλτη
9. Η Ιερή Λόγχη
10. Στη Μεγάλη Ελλάδα
11. Στη θάλασσα της Μεσογείου
12. Στην Αίγυπτο
13. Η Κιβωτός της Διαθήκης
14. Το πέρας
15. Προς τη νέα ζωή
16. Η κάθαρση
Σημειώσεις
Λεπτομέρειες
ISBN139789602962404
ΕκδότηςΝΙΚΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2015
Αριθμός σελίδων224
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ
Κωδικός Πολιτείας3008-0142
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

premgiannik, sanina

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

premgiannik, sanina

Κριτικές για το προϊόν

[25/06/2018] sanina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
''Πιστεύω πως η ευγένεια, οι τίτλοι και τα αξιώματα δεν κληροδοτούνται, αλλά κερδίζονται με ήθος και αγώνες!'' Λόγια του μοναχού-πολεμιστή που εκφράζουν την αυτογνωσία και την πνευματικότητα του ήρωα. Ενός ήρωα που περιπλανιέται σε έναν σκοτεινό κόσμο γεμάτο από μυθικά πλάσματα, μάγους, ξωτικά, τέρατα και ξόρκια, και υφίσταται τρομερές δοκιμασίες, δημιουργώντας μου την αίσθηση -παρόλο που δρα στον Μεσαίωνα- ότι προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα• ένας ημίθεος-φιλόσοφος-πολεμιστής που υπηρετεί το Φως. Η πληθώρα των ταξιδιωτικών εικόνων που περιγράφονται με τρόπο κινηματογραφικό και ξεκινούν από την Ιερουσαλήμ και συνεχίζουν στην Κωνσταντινούπολη, Μεγάλη Ελλάδα, Ρώμη, Άγνωστη Γη, Θούλη, Κάτω Κόσμο, Πυραμίδες, Υπερβορεία κλπ εξάπτουν τη φαντασία και συμπαρασύρουν τον αναγνώστη στην περιπέτεια του ήρωα που παλεύει για έναν κόσμο δικαιοσύνης και ανθρωπισμού.
Και φυσικά υπάρχει κι ένας απρόσμενος έρωτας δοσμένος με έναν ασύγκριτο ρομαντισμό και αίσιο τέλος… Είναι ένα υπέροχο μυθιστόρημα που συναρπάζει με τις γρήγορες εναλλαγές και την ένταση των συναισθημάτων που βρίθει ιστορικών στοιχείων. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
[28/08/2017] premgiannik.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το μυθιστόρημα ‘‘Με το σπαθί των Ναϊτών’’ του Γιάννη Νικολαΐδη, το κατατάσσω κι εγώ στα κινηματογραφικά βιβλία. Καθώς το διάβαζα, οι εικόνες ξεπηδούσαν στα μάτια μου. Είναι ένα βιβλίο με ιδιαίτερη γραφή, πλούσιο λεξιλόγιο της εποχής όπου αναφέρεται, με ακριβή χαρακτηριστικά και περιγραφές προσώπων αλλά και εικόνων του μεσαιωνικού κόσμου. Όλο αυτό το ταξίδι που κάνει μέσα από τις σελίδες, γίνεται συναρπαστικό, μαγικό, ρομαντικό, διδακτικό. Βλέπεις να αναβλύζει η αγάπη, η ανθρωπιά, ο πόνος, ο έρωτας και πολλά άλλα συναισθήματα. Πλούσιο βιβλίο πάνω σε αναφορές με την ιστορία και την θρησκεία της εποχής. Χαίρομαι που το διάβασα και πήρα τόσες πολλές γνώσεις. Εύχομαι στον Γιάννη Νικολαΐδη να κάνει το πιο όμορφο ταξίδι στις καρδιές των αναγνωστών και να ταξιδέψει παντού. Ένα βιβλίο αξιόλογο και πολύ ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια Γιάννη, χαίρομαι για σένα. Εξαιρετικό βιβλίο, με πολύ δουλειά για να γραφτεί, συγχαρητήρια! Ευθυμία Αθανασιάδου - Μαράκη Συγγραφέας
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΑΚΙΝΘΟΥΣ
ΦΡΥΓΑΝΑ ΕΥΗ
€14.90 €7.45
(-50%)
Κερδίζετε €7.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS