Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ

ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ

+
-
ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0730-0014
Τιμή Έκδοσης
€12.00
Τιμή Πολιτείας
€9.00
(-25%)
Κερδίζετε €3.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στην αξιοθέατη βίλα της «Αναδυομένης», με τα ερημικά ακρογιάλια της και το περβόλι με τις λωτιές, ξετυλίγεται ένα ερωτικό παιχνίδι με πρωταγωνιστές τη γοητευτική κοντεσίνα Κλαίλια και τα δύο αδέρφια, τον Παύλο και τον Ντένη. Καθένας διεκδικεί με τον τρόπο του την Κλαίλια, χωρίς καμία ανησυχία ή τύψη για τις επιπτώσεις του ερωτικού κυνηγιού τους. Η Κλαίλια καλείται να διαλέξει ποιο από τα δύο αδέλφια θα είναι τελικά ο εκλεκτός της καρδιάς της. Καμία από τις δύο οικογένειες δεν μπορούσε να συλλογιστεί ότι εκείνο το καλοκαίρι στην εξοχή με τους εκδρομικούς περιπάτους στο βουνό και τις εύθυμες συζητήσεις θα κατέληγε σε τραγωδία αγάπης και ζήλιας. Μια τραγωδία που βάφτηκε σε χρώμα μπλε, όπως εκείνα τα μπλαβάκια του βουνού, τα όμορφα, χαριτωμένα αγριόκρινα που φυτρώνουν στ’ ακρογιάλια της «Αναδυομένης», κι από τότε αυτά τα λένε «κλαίλιες». (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603020103
ΕκδότηςΑΔΕΛΦΟΙ ΒΛΑΣΣΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1984
Αριθμός σελίδων198
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0730-0014
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mitsost

Κριτικές για το προϊόν

[04/12/2016] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μια ιστορία έρωτα και θανάτου όπου ο κάθε πρωταγωνιστής βρίσκει τη «δικαίωση» που θα ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία του. Η ηδονή της απόρριψης και η προσωρινή νίκη της σάρκας έναντι στην ψυχή βρίσκουν στην αλληγορία αυτή πάτημα για να εκφραστούν όπως οι δυο πλευρές της ανθρώπινης αγωνίας για ύπαρξη. Ο ανταγωνισμός και το εγώ συντρίβονται και συντρίβουν κάνοντας τον αναγνώστη σοφότερο και σκεπτικιστή. Είναι η αναδυομένη το άπιαστο όνειρο που δεν μπορεί κανένας να χαρεί πραγματικά; Αξίζει μια ηρωική πράξη για ν’αναδείξει το θρίαμβο της ζωής μέσω της παντοτινής απώλειάς της; Τρομερό και δυσοίωνο,που χρειάζεται χρόνος για να συνέλθει κανείς από το νόημα που σαν άρωμα κρίνου αναδίδει.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ
SHEPARD SAM
€13.30 €5.32
(-60%)
Κερδίζετε €7.98
Η παγωμένη άβυσσος
COLLINS WILKIE
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS