Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

+
-
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3980-0244
Τιμή Έκδοσης
€23.32
Τιμή Πολιτείας
€16.32
(-30%)
Κερδίζετε €7.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

H αποτελεσματική παραγωγή, για τις επιχειρήσεις παραγωγής πρωτογενών προϊόντων αλλά και για τις επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων, απαιτεί την ύπαρξη αναγκαίων και κατάλληλων πληροφοριών. Όμως, στη σύγχρονη οικονομία, ένα σύνολο πληροφοριών είναι ακόμη πιο αναγκαίο όταν η πρωτογενής παραγωγή χρησιμοποιείται και ως πρώτη ύλη για την παραγωγή τροφίμων και επιπλέον όταν τα τρόφιμα παράγονται από αυτοτελείς επιχειρήσεις. Οι αναγκαίες και κατάλληλες αυτές πληροφορίες δίνονται σήμερα συνήθως ως περιεχόμενα της λογιστικής και μάλιστα της χρηματοοικονομικής λογιστικής. Οι σύγχρονες μορφές οργάνωσης των παραπάνω οικονομικών μονάδων, απαιτούν την προσαρμογή της χρηματοοικονομικής λογιστικής στις ιδιαιτερότητες των μονάδων αυτών.
Το παρόν βιβλίο προσπαθεί να δώσει τις αναγκαίες τεχνικές γνώσεις λογιστικής για την ευκολότερη χρήση ενός διπλογραφικού λογιστικού πληροφοριακού συστήματος λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες των μονάδων αυτών.
Το βιβλίο είναι διαρθρωμένο σε εννέα κεφάλαια και έξι παραρτήματα. Τα πρώτα τέσσερα κεφάλαια περιέχουν βασικούς λογιστικούς ορισμούς και έννοιες, λογιστικές αρχές και υποθέσεις και λογιστικές μεθόδους για τις επιχειρήσεις γεωργίας και τροφίμων. Το ένατο κεφάλαιο περιέχει τη βασική λογιστική δομή για τη δυνατότητα σύνταξης του Ισολογισμού μιας επιχείρησης γεωργίας ή τροφίμων. Τέλος, στα παραρτήματα δίνονται σύντομες πληροφορίες που αφορούν: τις μορφές των εταιρειών με τις οποίες μπορούν να εμφανίζονται οι επιχειρήσεις γεωργίας και τροφίμων, το περιεχόμενο των λογαριασμών των επιχειρήσεων αυτών σύμφωνα με το Ελληνικό Γενικό Λογιστικό Σχέδιο, υποδείγματα Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσης και εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις όσον αφορά τις αποσβέσεις και τον προσδιορισμό της αξίας περιουσιακών στοιχείων επιχειρήσεων, κυρίως γεωργίας. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603031802
ΕκδότηςΣΤΟΧΑΣΤΗΣ
ΣειράΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2010
Αριθμός σελίδων176
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας3980-0244
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
ΚΑΡΖΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
€23.32 €11.66
(-50%)
Κερδίζετε €11.66
ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΑΓΓΛΙΚΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
POE EDGAR-ALLAN
€10.60 €5.30
(-50%)
Κερδίζετε €5.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS