Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ - TOLKIEN

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0360-0238




Παρουσίαση

Ο "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" αποτελεί ένα από τα κορυφαία έργα της σύγχρονης αγγλικής λογοτεχνίας. Μέσα από τις σελίδες του οι αναγνώστες του Φανταστικού ανακάλυψαν την ευγένεια των Ξωτικών, το πείσμα των Νάνων και την αγαθοσύνη των Χόμπιτ. Ο "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών", όμως, δεν είναι παρά ο επίλογος σε μια ιστορία χιλιάδων ετών, μια ιστορία που ξεκινά από τη Δημιουργία του Κόσμου και τη γένεση των φυλών της Arda για να καταλήξει στην καταστροφή του Δαχτυλιδιού και στην επανίδρυση των αρχαίων βασιλείων της Arnor και της Gondor.
Το παρόν έργο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε γιατί ο "Αρχοντας των Δαχτυλιδιών" θεωρείται το λογοτεχνικό έργο που αντικατοπτρίζει την κουλτούρα του 20ού αιώνα. Πρόκειται για μια αναλυτική ματιά πάνω σε ένα αριστούργημα της σύγχρονης λογοτεχνίας και συνάμα για ένα μαγευτικό ταξίδι σε ένα μυθικό σύμπαν που εξακολουθεί να συναρπάζει!
Το DVD περιέχει ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ, στο οποίο θα γνωρίσετε τη γεωγραφία της Μέσης Γης μέσα από τρισδιάστατα ψηφιακά animations, που αναπαριστούν τις σημαντικότερες τοποθεσίες του κόσμου του Tolkien. Επίσης το DVD περιλαμβάνει 50 υπέροχα έργα των αδελφών Hildebrandt, που θεωρούνται οι κορυφαίοι εικονογράφοι του κόσμου της Μέσης Γης, σπάνια αποσπάσματα από συνεντεύξεις του ίδιου του J.R.R. Tolkien, καθώς και αναλύσεις των κορυφαίων μελετητών του έργου του Tolkien από όλο τον κόσμο.
Για το λάτρη της Φανταστικής Λογοτεχνίας που θέλει να εντρυφήσει στα ενδότερα της μαγείας του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", για τον αρχάριο αναγνώστη που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τον κόσμο των Ξωτικών και των Χόμπιτ, ακόμα και για τον έμπειρο αναγνώστη του έργου του Tolkien, στο βιβλίο παρουσιάζεται ολόκληρη η ιστορική διαδρομή των χαρακτήρων και των πλασμάτων της Μέσης Γης, που πρωταγωνιστούν στην αιώνια αντιπαράθεση του Φωτός και του Σκότους. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603065227
ΕκδότηςANUBIS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2005
Αριθμός σελίδων224
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΓΙΑΚΟΥΜΗ ΔΩΡΑ
Κωδικός Πολιτείας0360-0238
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

vaghat, chris_ts, Thanos1993

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

CRUDE
SHAH SONIA
€19.59 €9.80
(-50%)
Κερδίζετε €9.79
Ενάντια σε φρούρια και τείχη, 1821
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS