Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΠΥΡ. ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ

ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ

PRESTON DOUGLAS, CHILD LINCOLN
Κωδ. Πολιτείας: 0360-0251




Παρουσίαση

Σε μια πολυτελή έπαυλη του Χάμπτον, ο ειδικός πράκτορας του FBI Πέντεργκαστ ανακαλύπτει το θύμα ενός ανατριχιαστικού εγκλήματος. Το απανθρακωμένο πτώμα του διάσημου τεχνοκριτικού Τζέρεμι Γκρόουβ, με ένα σταυρό να του στιγματίζει το στήθος, εντοπίζεται πίσω από την κλειδαμπαρωμένη πόρτα της σοφίτας. Το καμένο αποτύπωμα μιας οπλής στο πάτωμα και η οσμή από θειάφι φέρνουν στο νου τη θρυλούμενη φρίκη που περιμένει όσους κάνουν συμφωνία με το Διάβολο. Ο Πέντεργκαστ και οι αστυνομικοί Βίνσεντ ντ' Αγκόστα και Λόρα Χέιγουορντ ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους και χτενίζουν τη Νέα Υόρκη με την ελπίδα να ανακαλύψουν μια λογική εξήγηση: ότι ο δολοφόνος δεν είναι παρά ένας άνθρωπος. (. . .) Με την αγωνία να παγώνει το αίμα και με τη γνωστή σχολαστική εμμονή των συγγραφέων στη λεπτομέρεια, το «Πυρ το Εξώτερον» είναι η πιο αγωνιώδης και η πιο συναρπαστική περιπέτεια του περίφημου πράκτορα Πέντεργκαστ μέχρι σήμερα. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςBRIMSTONE
ISBN139789603065265
ΕκδότηςANUBIS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2006
Αριθμός σελίδων700
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΑΝΔΡΕΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΡΕΣΤΟΝ ΝΤΑΓΚΛΑΣ, ΤΣΑΙΛΝΤ ΛΙΝΚΟΛΝ
Κωδικός Πολιτείας0360-0251
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[03/04/2021] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Το βιβλίο αυτό, η πέμπτη περιπέτεια των Πέντεργαστ και Ντ'Αγκόστα είναι αρκετά παλιό και δυσκολεύτηκα να το βρω. Θα το πρότεινα σε όσους αγαπούν τα περιπετειώδη ή γοτθικά μυθιστορήματα του 19ου αιώνα, καθώς ο κεντρικός ήρωας Πέντεργαστ συνδυάζει το ταλέντο στις μεταμφιέσεις και την εξαγωγή συμπερασμάτων του Σέρλοκ Χολμς, τη μυστικοπάθεια, τον προσωπικό κώδικα τιμής και την ευρυμάθεια του Κόμη του Μοντεχρήστο, την καλλιέργεια του Χάνιμπαλ Λέκτερ και την ευγένεια στη συμπεριφορά ευγενούς του 19ου αιώνα. Ο δε φίλος του Ντ' Αγκόστα έχει την αφοσίωση και την αξιοπιστία του Γουάτσον, ενώ και η υπόθεση που καλούνται να λύσουν έχει μια παλιομοδίτικη αύρα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ
TAYLOR CHARLES
€43.00 €21.50
(-50%)
Κερδίζετε €21.50
ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΧΡΩΜΑ
HUNTINGTON LUCY
€6.00 €2.70
(-55%)
Κερδίζετε €3.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS