Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(Α-Β) ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΩΝ ΣΑΝΑΡΑ - ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΩΝ ΣΑΝΑΡΑ (ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

BROOKS TERRY
Κωδ. Πολιτείας: 0360-0324




Παρουσίαση

Σε έναν κόσμο χαμένο πια στο παρελθόν, το αρχέγονο Κακό έχει ωθήσει την ανθρωπότητα σε ατέλειωτους πολέμους εναντίον των υπόλοιπων φυλών της Γης. Μια χιλιετία μετά, ο νεαρός Σι Όμσφορντ, ο τελευταίος απόγονος του βασιλικού οίκου των Σανάρα, μαθαίνει από τον μυστηριώδη βλοσυρό ξένο Άλανον, που κατέχει την παράξενη και μυστική τέχνη των δρυίδων, ότι ο Άρχοντας Μάγος σχεδιάζει για άλλη μια φορά να καταστρέψει τον κόσμο. Το μοναδικό όπλο που μπορεί να νικήσει τις Δυνάμεις του Σκότους είναι το Σπαθί των Σανάρα, και εκείνος που θα το σηκώσει θα πρέπει να είναι ένας γνήσιος απόγονος του οίκου. Έτσι, στον Σι στηρίζουν τώρα όλες οι φυλές τις ελπίδες για τη σωτηρία τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Θαυμάσιο! Απόλαυσα κάθε στιγμή του" (Frank Herbert, συγγραφέας του Dune)
"Ο Brooks ξεδιπλώνει μια συναρπαστική περιπέτεια, που χαρακτηρίζεται από έντονη δράση και ένα πλήθος ευφυών χαρακτήρων. Αν και πρόκειται για το πρώτο μυθιστόρημα, αποτελεί μια εξαίσια ιστορία της λογοτεχνίας του φανταστικού, που απευθύνεται σε ώριμους αναγνώστες". (ALA Booklist)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE SWORD OF SHANNARA
ISBN139789603065982
ΕκδότηςANUBIS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2007
Αριθμός σελίδων608
Διαστάσεις23x14
ΜετάφρασηΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΤΕΛΗΣ
ΕπιμέλειαΓΙΑΚΟΥΜΗ ΔΩΡΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΡΟΥΚΣ ΤΕΡΙ
Κωδικός Πολιτείας0360-0324
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Aphrodite, fionavar, n.marianos, gray_slave, gilthorien

Κριτικές για το προϊόν

[15/04/2023] xristos888.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ο Terry Brooks είναι ίσως ο πρώτος από τους συγγραφείς παγκόσμιας εμβέλειας της φανταστικής λογοτεχνίας, που δε μπόρεσε να καμουφλάρει τις ιστορίες του από τη βαθιά του επιρροή, τον Τολκιν. Υπάρχουν βιβλία της σειράς Σανάρα που πραγματικά είναι χαμηλού επιπέδου, τόσο στη γραφή όσο και στη "φαντασία", και άλλα που είναι σαφώς καλύτερα, με ορισμένα μόνο κεφάλαια να μην ανταποκρίνονται καλά με το σύνολο του κειμένου, ρίχνοντας σε κάποια σημεία την αξία του βιβλίου. Σε γενικές γραμμές μπορεί να τα απολαύσει κάνεις, αρκεί να μην έχει υψηλές προσδοκίες. Νομίζω φοιτητές που αρχίζουν να διαβάζουν για πρώτη φορά βιβλια φαντασίας, θα τα βρουν διασκεδαστικά. Για ποιο ψαγμένους αναγνώστες... αφήστε το καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, αν ήταν συγγραφέας που δε προερχόταν από την Αμερική,οι ιστορίες του θα είχαν μείνε άγνωστες στο ευρύ κοινό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο κινηματογράφος δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά με την "επιτυχία" των βιβλίων του. Τα 3 αστέρια τα βάζω γιατι μου θυμίζουν τα πρώτα μου αναγνώσματα και.. την άγνοια κινδύνου που είχα τότε.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ
TURGENEV S. IVAN
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ;
AGAMBEN GIORGIO
€11.66 €5.83
(-50%)
Κερδίζετε €5.83

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS