Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

MARVELS - Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

MARVELS

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

BUSIEK KURT
Κωδ. Πολιτείας: 0360-0489




Παρουσίαση

Με ρώτησαν αν θα ήθελα να γράψω αυτό τον πρόλογο! Λες και θα έλεγα όχι! Λες και δε θα έκανα ό,τι περνάει από το χέρι μου για να έχω αυτή την ευκαιρία! Λες και θα άφηνα κάποιον άλλο να προλογήσει μια σειρά που τη θεωρώ την πιο πρωτότυπη, την πιο εμπνευσμένη και την πιο άρτια δομημένη των τελευταίων χρόνων!
Το MARVELS είναι κάτι παραπάνω από ένας τίτλος κόμιξ. Στην πραγματικότητα, το να αναφερόμαστε σε αυτό ως απλά ένα κόμιξ είναι σαν να ονομάζουμε τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο μια απλή συμπλοκή. Από πλευράς σεναρίου, σκίτσου και γενικότερης δομής, το MARVELS αποτελεί τεράστια εξέλιξη, που ανεβάζει την εικονογραφημένη λογοτεχνία σε νέο επίπεδο.
Ξέρετε, η δημιουργία του σύμπαντος της Marvel θεωρήθηκε πολύ τολμηρή και επαναστατική όταν θέταμε τις βάσεις του, χρόνια πριν. Ποτέ πριν δεν είχε υπάρξει κάποια εταιρεία κόμιξ που να τοποθέτησε όλους τους χαρακτήρες, καλούς και κακούς, στον ίδιο κόσμο -και μάλιστα στην ίδια πόλη, τη Νέα Υόρκη- όπου θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, όπως συμβαίνει και στην καθημερινή ζωή. Ποτέ πριν δεν είχε υπάρξει εταιρεία κόμιξ που να προσπαθεί τόσο συνειδητά να εισάγει ρεαλισμό στις ιστορίες χρησιμοποιώντας πραγματικά ονόματα πόλεων, κτιρίων, οχημάτων και γεγονότων, όπου ήταν δυνατόν. Και έτσι γεννήθηκε το σύμπαν της Marvel.
Αλλά ποτέ πριν, παρά μόνο όταν ο Kurt Busiek και ο Alex Ross δημιούργησαν το MARVELS, αυτό το σύμπαν δεν έδειχνε τόσο αναντίρρητα αυθεντικό, αδιαμφισβήτητα πραγματικό και υπέροχα μαγευτικό. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603066736
ΕκδότηςANUBIS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2009
Αριθμός σελίδων206
Διαστάσεις26x17
ΜετάφρασηΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕικονογράφησηROSS ALEX
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΟΥΣΙΕΚ ΚΕΡΤ
Κωδικός Πολιτείας0360-0489
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

leukokrino

Κριτικές για το προϊόν

[10/01/2016] Γιώργος Τ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα από τα καλύτερα υπερηρωικά κόμικς. Ο Busiek ξαναγράφει την ιστορία του Marvel Universe, μέσα από τα μάτια των απλών ανθρώπων, ενώ τα σχέδια του Ross είναι αληθινοί πίνακες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS