Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΣΑΒΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ - ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΦΙΝΤΕ

ΣΑΒΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΦΙΝΤΕΛΜΑ

TREMAYNE PETER
Κωδ. Πολιτείας: 1920-0324




Παρουσίαση

Ρώμη, Φθινόπωρο του 664 μ.Χ. Ο νεοεκλεγείς Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερυ, Γουίγκαρντ, βρίσκεται στραγγαλισμένος στο διαμέρισμά του, στο Ανάκτορο του Λατερανού. Απ’ το δωμάτιό του έχουν κλαπεί τα δώρα καλής θελήσεως που έφερε μαζί του στη Ρώμη και τα ανεκτίμητης αξίας δισκοπότηρα που εστάλησαν από τον Κένιγωλ των Δυτικών Σαξόνων για να ευλογηθούν από τον Άγιο Πατέρα Βιταλιανό.
Η διαλεύκανση αυτού του τρομερού εγκλήματος δεν φαίνεται να παρουσιάζει δυσκολίες. Οι custodes, οι φρουροί του παλατιού, συλλαμβάνουν έναν ιρλανδό μοναχό, τον Αδελφό Ρόναν Ράγκαλλαχ, την ώρα που έφευγε βιαστικά απ' το δωμάτιο του Γουίγκαρντ, κι ο Επίσκοπος Γελάσιος, ο nomenclator του Ανακτόρου του Λατερανού, είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για πολιτικό έγκλημα. Θεωρεί ότι τον αρχιεπίσκοπο δολοφόνησαν οι φίλα προσκείμενοι στον Κολούμπα ιρλανδοί κληρικοί, που είχαν εξοργιστεί με τον θρίαμβο των φιλορωμαίων αγγλοσαξόνων ιερωμένων στη Σύνοδο του Γουίτμπυ. Όμως η δολοφονία του Γουίγκαρτ μπορεί να οδηγήσει σε πόλεμο μεταξύ των σαξονικών και ιρλανδικών βασιλείων, εάν ο Ρόναν κατηγορηθεί από προκατειλημμένους μάρτυρες.
Έτσι καλείται η Αδελφή Φιντέλμα του Κιλνταίρ και ο Αδελφός Αδόλφος του Σάξμουντς Χαμ να ερευνήσουν την υπόθεση. Τους βοηθά ο νεαρός ρωμαίος αξιωματικός των custodes του Ανακτόρου του Λατερανού, Φούριος Λικίνιος.
Κι άλλοι θάνατοι ακολουθούν, πριν η Φιντέλμα μπορέσει τελικά να συναρμολογήσει τα παράξενα κομμάτια αυτής της γεμάτης κακία και εκδίκηση ιστορίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSHROUD FOR THE ARCBISHOD - A SISTER FIDELMA MYSTERY
ISBN139789603102229
ΕκδότηςΘΕΜΕΛΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 1997
Αριθμός σελίδων396
Διαστάσεις18x12
ΜετάφρασηΖΑΧΟΥ ΝΤΙΝΤΑ
ΕπιμέλειαΜΑΛΙΚΙΩΣΗ ΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΡΙΜΕΙΝ ΠΙΤΕΡ
Κωδικός Πολιτείας1920-0324
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Eftichia, dimitrisgouskos

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΙΣΠΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
FLORES-TAPIA LUISA
€4.60 €2.30
(-50%)
Κερδίζετε €2.30
ΔΑΓΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΛΟ
SILLS JUDITH
€17.00 €6.80
(-60%)
Κερδίζετε €10.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS