Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ - ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΦΙΝΤΕΛΜΑ

Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΦΙΝΤΕΛΜΑ

TREMAYNE PETER
Κωδ. Πολιτείας: 1920-0403




Παρουσίαση

Η αδελφή Φιντέλμα, συνοδευόμενη από τον Σάξονα Αδελφό Αδόλφο, κατευθύνεται προς το Γκλέν Γκάις, την «απαγορευμένη κοιλάδα», προπύργιο της παλιάς ειδωλολατρικής θρησκείας. Η αποστολή της είναι να διαπραγματευθεί την άδεια ανέγερσης μίας χριστιανικής εκκλησίας και ενός σχολείου στην περιοχή. Η Φιντέλμα γνωρίζει ότι έχει αναλάβει μία δύσκολη αποστολή. Πλησιάζοντας στο Γκλεν Γκάις συναντούν ένα αποτρόπαιο θέαμα. Τριάντα τρεις νέοι άντρες έχουν σφαγιασθεί και τα γυμνά σώματά τους είναι τοποθετημένα στο έδαφος κυκλικά και κατά τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Κάθε πτώμα έχει μαχαιρωθεί και στραγγαλιστεί κάθε κρανίο έχει συντριβεί. Είναι κάποια τελετουργική θυσία; Είναι γεγονός ότι φέρει τη σφραγίδα του αρχαίου τριπλού θανάτου των ειδωλολατρικών χρόνων. Τι κακό κρύβεται άραγε εδώ; Και ποιος είναι υπεύθυνος, αν όχι οι ειδωλολάτρες του Γκλεν Γκάις; Και άλλοι θάνατοι ακολουθούν στην «απαγορευμένη κοιλάδα», την κοιλάδα του θανάτου. Η Φιντέλμα δεν φτάνει εύκολα στη λύση των πολλών μυστηρίων που συναντά. Η έρευνά της θα την φέρει αντιμέτωπη με την κατηγορία του φόνου. Ποτέ άλλοτε δεν είχε αντιμετωπίσει τόσο μεγάλο κίνδυνο.
PETER TREMAYNE είναι το φιλολογικό ψευδώνυμο του Peter Berresford Ellis, γνωστής αυθεντίας για τους αρχαίους Κέλτες, ο οποίος χρησιμοποιεί τις γνώσεις του για το νομικό σύστημα Μπρέχον και την ιρλανδική κοινωνία του έβδομου αιώνα για να δημιουργήσει μια νέα αντίληψη στου αστυνομικό μυθιστόρημα. Για τη «σημαντική συνεισφορά του προς την ιρλανδική λογοτεχνία και πολιτισμική κληρονομιά» του απενεμήθη ο τιμητικός τίτλος του Ισόβιου Μέλους της Ιρλανδικής Φιλολογικής Εταιρείας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςVALLEY OF THE SHADOW
ISBN139789603102953
ΕκδότηςΘΕΜΕΛΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2003
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις18x12
ΜετάφρασηΖΑΧΟΥ ΝΤΙΝΤΑ
ΕπιμέλειαΜΑΛΙΚΙΩΣΗ ΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΡΙΜΕΙΝ ΠΙΤΕΡ
Κωδικός Πολιτείας1920-0403
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Eftichia, dimitrisgouskos

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS