Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΦΙΝΤΕΛΜΑ

+
-
TREMAYNE PETER
Κωδ. Πολιτείας: 1920-0425
Τιμή Έκδοσης
€16.96
Τιμή Πολιτείας
€11.87
(-30%)
Κερδίζετε €5.09


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ΑΔΕΛΦΗ ΦΙΝΤΕΛΜΑ επιστρέφει βιαστικά από το μακρινό της προσκύνημα μόλις μαθαίνει ότι ο πιστός της σύντροφος, ο Σάξονας Αδελφός Αδόλφος, έχει φυλακιστεί στην πρωτεύουσα του εχθρικού βασιλείου του Λάγκιν, κατηγορούμενος για φόνο. Φτάνοντας στο Αββαείο της Φιάρνα, η Φιντέλμα θα έρθει σε σύγκρουση με την τρομερή Ηγουμένη Φάιντερ, η οποία διευθύνει με σιδερένια πυγμή την κοινότητά της και δεν τρέφει καμία αμφιβολία για την ενοχή του Αδόλφου. Πράγματι, τα στοιχεία και οι μαρτυρίες σε βάρος του σάξονα μοναχού μοιάζουν συντριπτικά. Μα είναι δυνατόν, ένας έντιμος κι ευγενικός άνθρωπος να έχει την παραμικρή σχέση με το βιασμό και το στραγγαλισμό ενός μικρού κοριτσιού; Αποκαρδιωμένη μέσα στη σκοτεινή και δυσοίωνη ατμόσφαιρα του αββαείου, η Φιντέλμα ελάχιστο χρόνο έχει στη διάθεσή της για ν’ ανακαλύψει την αλήθεια. Ο νεαρός βασιλιάς του Λάγκιν έχει πειστεί από την Ηγουμένη να εγκαταλείψει τους πατροπαράδοτους νόμους της χώρας και να τους αντικαταστήσει με τις «Μετάνοιες», ένα εκκλησιαστικής έμπνευσης σύστημα δικαιοσύνης που έρχεται από τη Ρώμη. Και, καθώς ο σκληρός αυτός νόμος απαιτεί «οφθαλμόν αντί οφθαλμού», ο Αδόλφος πρόκειται να κρεμαστεί το επόμενο πρωινό. . .
PETER TREMAYNE είναι το φιλολογικό ψευδώνυμο του Peter Berresford Ellis, γνωστής αυθεντίας για τους αρχαίους Κέλτες, ο οποίος χρησιμοποιεί τις γνώσεις του για το νομικό σύστημα Μπρέχον και την ιρλανδική κοινωνία του έβδομου αιώνα για να δημιουργήσει μια νέα αντίληψη στου αστυνομικό μυθιστόρημα. Τα δύο προηγούμενα βιβλία του, Έγκλημα στο Αββαείο και Σάβανο για τον Αρχιεπίσκοπο, κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Θεμέλιο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςOUR LADY OF DARKNESS - A CELTIC MYSTERY
ISBN139789603103158
ΕκδότηςΘΕΜΕΛΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2006
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις19x12,5
ΜετάφρασηΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΕπιμέλειαΜΑΛΙΚΙΩΣΗ ΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΡΙΜΕΙΝ ΠΙΤΕΡ
Κωδικός Πολιτείας1920-0425
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Eftichia, dimitrisgouskos

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€8.46 €3.81
(-55%)
Κερδίζετε €4.65
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΥΒΕΛΕΣ
CERVANTES SAAVEDRA MIGUEL. DE
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS