Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ

ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΥ)
Κωδ. Πολιτείας: 0434-0133




Παρουσίαση

Η παρούσα Συλλογή των Προσωνυμίων τα οποία αναφέρονται εις την Θεομήτορα, Παναγίαν, Άχραντον, Υπερευλογημένην ένδοξον Δέσποιναν ημών Θεοτόκον και Αειπάρθενον Μαρίαν, είναι ένα αποδεικτικόν δείγμα, ακόμη σύγχρονο, ότι ουδέποτε έπαυσε να Μακαρίζεται η Παναγία Θεοτόκος, από τότε, οπότε άρθρωσε τα παραπάνω λόγια η Θεοκυήτωρ Μαριάμ και τα οποία μας τα παρέδωσεν ο Έλληνας Απόστολος και Ευαγγελιστής Λουκάς (Λουκ. 1,48) μέχρι σήμερον, για να επαναλαμβάνονται με πλουτισμόν τους εις τους αιώνας των αιώνων.
Η άντλησις και η συλλογή των χιλιάδων ονομάτων της Πανυπερευλογημένης Μητέρας του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, έγινε από τα βιβλία των οποίων οι τίτλοι δημοσιεύονται εις το βιβλίο ετούτο σε οικείες σελίδες του. Άλλα τα εψάξαμε εις την μνήμη μας, άλλα μας τα έδωσαν όσα ενθυμούντο διάφοροι φίλοι και γνωστοί, τους οποίους ερωτούσαμε. Ακόμη καταφύγαμε σε Λεξικά, σε Λευκώματα, σε Περιοδικά, σε Εφημερίδες, σε τοπικές δημοσιεύσεις σχετικών άρθρων και σε ό,τι ήταν δυνατόν να μας δώση έστω και ένα καινούργιο και άγνωστο Επίθετο, όνομα, Επώνυμο, Θεοτοκοτοπωνύμιο κ.λπ. για να εκδοθή όσο το δυνατόν πληρέστερη και πλουσιότερη η παρούσα αφιερωματική, προς την Μεγαλυνομένην Θεοτόκον και Μητέρα του Φωτός, αν και είμεθα βέβαιοι ότι και εις το μέλλον θα παραστή και πάλιν η ανάγκη να γίνουν κι άλλες Συλλογές Ονομάτων Της, δια την ανεξάντλητη Παναγιότητά Της, και Υπερπολυωνυμία Της, ώστε να καταστήσουν τελικά ένα θεομητορικόν παράδεισον. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Προλογικόν σημείωμα του συγγραφέως
Μηνύματα - Χαιρετισμοί
ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ
Α-Ω
ΕΠΙΜΕΤΡΟΝ
Άξιον εστίν
Επιγράμματα
Βραχυγραφίες συγγραφέων και συγγραμμάτων
Λεπτομέρειες
ISBN139789603155928
ΕκδότηςΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2007
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις28x20
Κωδικός Πολιτείας0434-0133
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS -  NO MORE SHALL WE PART
ROKOS STEFANOS
€60.00 €30.00
(-50%)
Κερδίζετε €30.00
ΑΔΥΤΟ
FAULKNER WILLIAM (NOBEL 1949)
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS